- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ramius #10345 üzenetére
...Gondolkozz női ésszel
! Még jó hogy mindennapjaimban nők között vagyok
...
#10346 Mawyx: A tiszta az lenne ha a szemébe mondanád (természetesen személyesen) a véleményed, és meghallgatnád az ellenérveket, majd egy kis filózás után döntenél hogy legyen-e tovább vagy sem. Mikor velem utoljára hasonló történt akkor végül is bevállalta hogy ő egy felületes személyiség, és nem érdekelte komolyabban a dolog, míg én tartósabb dologra számítottam, nem arra hogy egyik napról a másikra összepakol és lelép, azóta barátok vagyunk (mármint férfi-női barátság).
"...ezt én már mondtam neki, már vagy 20szor szakított velem
sok álmatlan éjszakám volt, de csak mert nem tökéletes valami, attól még nem dobom ki. Néha olyan képtelenségeket kitalál, hogy csak meredten állok és nézek miből sikerült ezt a sok baromságot összekombinálnia.
Ha nem érdekelném, egészen egyszerűen eltűnne az életemből, de nem teszi, én is fontos vagyok neki, csak nem tudja kezelni a féltékenységét..." - hagy már, veszett ügy ha sokszor lelépett, itt ő irányít. Állj a sarkadra és mond meg neki a véleményedet, ha fontos vagy számára akkor úgy is visszamegy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest