Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Gaming notebook topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
panaszkodás on: összevesztem a barátommal, mert lementek a haverjával Agárdra. Mondtam megyek én is, azt mondta ki van zárva. Nah vajon miért akar 2 hapsi édeskettesben strandra menni bnő nélkül?
Kiakadtam hogy a sikeres szigorlatra sem érdemlek enynit, hogy elmenjünk, de még azt se mondta ha sikerül az államvizsga, akkor elmegyünk valahová, hogy meglep vele és visz, arról álmodni se mertem, de még ez se jön össze.
Persze ő örökké csak vádaskodik, hogy biztos megcsalom. Írta reggel nem megy mégse, mondom nem hiszem el úgyse, nem látom egész nap, azt csi amit akar, honnan tudjam, de ezt már nem olvasta, azt hittem elment pl boltba.
Erre délben jött sms, hogy elmosta őket az eső, jönnek haza.
Ennyit erről ki hazudik, azt mondta nem megy.
Soha nem csaltam meg, őt meg 2szer is rajtakaptam, hogy ölelgetett 2 csajt a szemem láttára. De szerinte ez természetes, régen látta őket. Mondom én senkit nem szoktam ölelgetni
Hát le van xarva, ha hív valaki valahová, menni fogok, egy kis kikapcsolódás nekem is jár.
panasz off(#10314) kételkedem: pontosan
már kidühöngtem magam, mert esett a eső 
-
kételkedem
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Egyedi PC összerakás személyre szabott konfiguráció, gyors határidővel!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kiakadtam hogy a sikeres szigorlatra sem érdemlek enynit, hogy elmenjünk, de még azt se mondta ha sikerül az államvizsga, akkor elmegyünk valahová, hogy meglep vele és visz, arról álmodni se mertem, de még ez se jön össze.
már kidühöngtem magam, mert esett a eső