Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Most jó sokáig aludtam. Macska csesztet hajnal óta szokásosan, de csak vissza-visszaaludtam. Nem akartam kiengedni, mert tegnap nagyon a külső ajtó körül lődörgött, mondom kiengedem a barátaihoz meg szaladjon egy nagyon most.
Nem láttam órákig, majd be is sötétedett, akkor már hangosabban szólítgattam, mire keserves nyávogás hallatszott. Persze alig találtam zseblámpát, de sikreült elemet vadászni bele, megyek ki, látom macs 2 emeletnyi magasságban van tőlemFelment a fára, onnan a faágon kisétált az erkélytetőkhöz, de ahogy haladt kifelé, vékonyodtak az ágak és ráment egyik terasztetőre és ugye nem birt lejönni, mert a vékony faágra nem birt rálépni... Kivittem a nagy szétcsúsztatható 3 részes létrát, persze nem ért fel addig. Addigra már kész hisztérika voltam, a macskámat akartam, az meg vinnyogott megállás nélkül, mint egy riasztó. Megszerveztem a metőosztagot, nézegettük, nem birjuk leszedni. Kerítettünk padlódeszkát, kőműves bakot, hogy majd arra állítjuk a létrát...Bementünk egy kis célzóvízért, felöltöztünk rendesen, erre macs besétált a szobába
Aktív témák
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest