Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#2751) plus44 válasza SOAD19 (#2750) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semmi. :) A 795 nem ide lett tervezve, de mégis kapni itthon, lényegében egy "sima" 790cc.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#2752) Integra válasza SOAD19 (#2750) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

795cc német piacra gyártott, ennyi, mivel ott (is) élek, ezért nekem az van. nincsen igazi érdemi különbség.

(#2753) skyboi

skyboi
(kvázi-tag)

Uraim, tanácsotokat kérném, alábbi két szett között tűnődöm, érzékeny a bőröm, melyiket válasszam? Minőség és a leginkább irritáció-mentesség lenne a fő szempont, erős arcszőrzetem van, a nyakam pedig könnyen kipattog.
Philips RQ1095
Braun 760cc

Köszönöm előre is, üdv: Sky

Soha ne feledjük a különbséget hozzájárulás és elkötelezettség között. Vegyük például a szalonnás tojás esetét. A tyúk hozzájárul. A disznó elkötelezi magát.

(#2754) SOAD19 válasza skyboi (#2753) üzenetére

SOAD19
(senior tag)

Hali!

Én, ma vettem át a 790-est, és hozzád hasonlóan nekem is erős szőröm van, érzékeny bőrrel. Ha, nem sürgős a dolog, akkor megvárhatod, hogy nálam hogyan teljesít. Bár, attól még, hogy esetleg nálam nem jöne be, attól lehet még Neked bejönne. Remélem jó lesz, holnap meglesem, bár olvastam, hogy kell 1-2 hét, míg megszokja a bőr a váltást.

(#2755) hoodoo86 válasza skyboi (#2753) üzenetére

hoodoo86
(tag)

Javítson ki valaki, ha tévedek, de a hozzászólások alapján nekem az jött le, hogy az rq10 nem egy súlycsoport a braun 7-es szériájával. Ahhoz inkább az rq12-t kéne hasonlítani. Elégedettlen rq12-es és 7-es sorozat használót nem sokat olvasni itt :)

(#2756) sanzi89 válasza skyboi (#2753) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

RQ10-es szériát nem érdemes Philipsből venni ma már, inkább RQ1250 ennyi pénzért, igaz ott nincs tisztító egység.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#2757) Nagya21 válasza sanzi89 (#2756) üzenetére

Nagya21
(senior tag)

HAli!!
Megveszi az RQ10-es szériát, és mikor elkopott a fej, vesz rá egy RQ12-est.
Üdv NAgya

Mindörökké C.O.D.

(#2758) sanzi89 válasza Nagya21 (#2757) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez idáig oke, de ha ugyan annyi - esetünkben olcsóbb - gyárilag RQ12-es fejegységgel ellátott borotvát vennie, akkor szerintem az lenne a logikus döntés. Az RQ1095 RQ12-es fejegységgel pedig már nem fér bele a tisztítóegységbe, tapasztalat.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#2759) Integra válasza hoodoo86 (#2755) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem, tévedsz, semmilyen formában nem egy kategória a braun és a filipsz, mert a két márka teljesen más nyírási eljárást használ. ennek fényében amire te szeretnél apellálni, a legolcsóbb filipsz sem egy kategória a braun-nal, de fordítva is igaz.

(#2760) hoodoo86 válasza Integra (#2759) üzenetére

hoodoo86
(tag)

Termeszetesen igazad van ebben. Amire en ki akartam lyukadni, az az, hogy a 7-es braun ebbol a kettobol jobb. Viszont a korkesesek kozul az rq12-es sorozat hatekonysag szempontjabol nem okoz csalodast, ahogy a braunnal a 7es sorozat sem.

(#2761) Integra válasza hoodoo86 (#2760) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ezt nem lehet így megmondani. én a filipszet max kukába dobom, mert eleve a nyírási technikája egy vicc. tehát adhatják akármilyen csúcs kiszerelésben, akkor is csak egy gyenge utánzata lesz a braun-nak, mindig a braun marad a csúcs borotvában. de... és ezért mondom hogy kb semmit sem ér a véleményem, hiába gondolom így, ha neked a bőröd pont a braun nyírási technikáját nem szereti, akkor neked a filipsz lesz az megfelelő és imádni fogod. ezért teljesen felesleges és buta kérdés állandóan azt olvasni, hogy melyik a jobb és melyiket érdemes venni. a braun többségben van, ez biztos ahogy az is hogy sokkal többen váltottak filipszről braun-ra idővel, mint fordítva. ettől még biztos vannak sokan akiknek a filipsz teljesen megfelel. :)

(#2762) aLávaló

aLávaló
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Hátha itt tudtok segíteni nekem:
http://www.arukereso.hu/borotva-c3186/braun/series-3-360-p25630415/

Használok egy ilyen borotvát már 2 éve. Szitát meg a kést még nem cseréltem. Kellene most már:) Régen ebolt-ban volt hozzá most nincs. Próbáltam máshol is azt mondták nem szállítható.

Gyalogosan még nem próbáltam...egy tippem van Media-Markt ott szokott lenni őskövületekhez is minden.

Egyéb ötlet? vagy vegyek egy újabb borotvát...390CC tetszik de nincs pénzem rá.

(#2763) sanzi89 válasza hoodoo86 (#2760) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem ismerek senkit, aki nem lett volna megelégedve az RQ12-es szériával, bár olyat se, aki szidta volna a Braun 7.es szériáját. Szerintem ez már az a kategória, ahol nem tudsz mellé nyúlni, ennyi pénzért mindkét gyártótól megkapod a csúcsot. Be is szarna az egész, ha 50-60k-ért nem kapnál egy jó borotvát, mindegy melyik vágási technológiát preferálod. Persze ez is csak az én magán véleményem. :U

@Integra
Miért lenne utánzata? Szerintem a Philips nem igazán törekszik utánozni a Braunt, teljesen mások a két gyártó termékei. Mert ha még a Panasonicra mondanád, oké, de a Philips borotváknak kb semmi köze a Braunhoz.

[ Szerkesztve ]

(#2764) Integra válasza sanzi89 (#2763) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egyszerű, mert a panasonic nálam nem létezik a piacon ha borotváról beszélünk :D ha plazma tévéről, akkor persze, nekem is pana plazmám van, ez a legjobb:) de borotvában szvsz egy vicc. na mindegy, nem fontos. a braun meg a braun. filipsznek meg ami marad. nem véletlenül megy a marketing a zuhany alatt meg a zselével etc... kénytelenek, mert a vágási technika igényli, különben szét tud tépni. de ezt már korábban leírtam, nem fogom újra.

(#2765) sanzi89 válasza Integra (#2764) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt értem, elfogadom, hogy ez a véleményed, az utánzás kifejezést találtam érdekesnek. Mivel ha az utánzáson van a hangsúly, a Braunnak mostanában jelennek meg a Wet&Dry borotvái, amivel a Philipset utánozza... :U

(#2766) SOAD19

SOAD19
(senior tag)

Egy hülye kérdéssel fordulnék Önökhöz :B : Most tettem fel tölteni a 790-est, szépen pittyeg közben... Az lenne a kérdésem, hogy a borotvát ugye nem kell mindig ebben tartani, mármint a tisztító állomásban, vagy mégis?! Elég, ha a borotválkozás előtt rakom bele, hogy felkészítse a harcra?
Az normális, hogy most így kis szaggatott sípoló hangokat ad, most meg folyamatosan is?? :F
Áúúú, nem is az állomás, hanem a dugaljnál, ahol bedugom a fali aljzatba, na inkább kihúzom.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#2767) Flashcash válasza sanzi89 (#2765) üzenetére

Flashcash
(PH! addikt)

Nem most kezdett el a Braun víz alatt használható / krémezős borotvát gyártani.
Ez pl. egy 2006-os modelljük: Freeglider

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#2768) TayRol válasza SOAD19 (#2766) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

én a hordtáskájában tartom es mikor lemerül csak akkor tisztitom (töltöm). sipolo hang nem tudom hogy mi, toltés kozben csak a borotvának van hangja.

Suzuki - Way of Life

(#2769) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gondolom egy ilyen 795cc-t a cruzerrel (ami nekem is van) felesleges összehasonlítgatni :) ég és föld?

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#2770) sanzi89 válasza Flashcash (#2767) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Mindig tanulok újat.

(#2771) TayRol válasza bandus (#2769) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

a cruzer nem szakállvágó?:)

Suzuki - Way of Life

(#2772) bandus válasza TayRol (#2771) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] mindenes :)

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#2773) TayRol válasza bandus (#2772) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

értem. a series borotvák akkor egy más világ.:)

Suzuki - Way of Life

(#2774) aronpapa

aronpapa
(újonc)

Ha valakit esetleg érdekel, nagyon akciós áron BRAUN Series 3-390 CC, Clean&Renew tisztító- és töltőegységgel, akkor rendelje meg innen (ma kaptam egy hírlevelet, és abban volt):

BRAUN Series 3-390 CC - 29.990,- Ft

(#2775) Xander_T

Xander_T
(kvázi-tag)

Sziasztok! Érzékeny bőrre (nyakon) és erős arcszőrzetre milyen borotvát ajánlanátok? Max. 20-30k-ért. Köszi a válaszokat előre is.

(#2776) sanzi89 válasza Xander_T (#2775) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Philips RQ11-es széria, Braunból Series 3.

(#2777) TayRol válasza Xander_T (#2775) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

egy hsz-szel feletted van a megoldas.

Suzuki - Way of Life

(#2778) SOAD19

SOAD19
(senior tag)

Hali!

Kétszeri Braun 790cc-s borotválkozás után, azt kell mondanom, hogy megérte az árát a készülék.

A miértek: Lényegesen kevésbé irritálódik ki a bőröm közvetlen a borotválkozás után ill. másnap. A pengésnél sok ideig, mindig a borotválkozás utáni napon pattogzott ki a bőröm Meg, ha pl. a nyakamat alulról felfele simítottam végig a kezemmel, akkor eléggé rossz érzés volt az irritálódás miatt, most meg semmi rossz érzés sincs kétszeri elektromos borotválkozás után! (Nekem annyira kiirritálta a bőröm ezelőtt a penge, hogy, ha barátnőm simogatta a arcomat, az nem esett jól...)
Pozitívum még, hogy - igaz kicsit hosszabb borotválkozási idővel - kb. a pengéshez hasonlóan le tudom szedni a szőrt, talán még kicsit alaposabban is. Főleg, attól tartottam a vásárlás előtt, hogy erős, (fekete) szőröm lévén(ami, 2 naponta borotválkozásra érett), mennyire tudja, majd levinni. Féltem, hogy minimális borostát hagy majd, de szerencsére tévedtem Igaz át kell mennem vele párszor, míg leszedi normálisan.
Kis negatívum, hogy borotválkozás után kicsit ég a bőröm, de lehet, ez idővel megszűnik. Írtátok korábban, hogy kell egy kis idő, míg hozzászokik, ehhez a fajta borotválkozáshoz a bőr. Meg amúgy is csak a borotválkozás után van, ez az égés.

Szóval, meglehetősen elégedett vagyok a készülékkel, és megváltás számomra. Bátran ajánlom mindenkinek. Szerintem, ha nekem levitte a szőrömet, akkor a nagy többségnek is.
Egy kérdés a végére, mégpedig, hogy kinek mennyi ideig tart a borotválkozás a 7-es szériával, nekem 10 perc környéke, de lehet még több is. :)

Még valami, kezdeményezni kellene, hogy tiltsák be az EU-ban a pengés borotvákat, emberiség elleni bűnnek minősül a forgalmazásuk. :))

[ Szerkesztve ]

(#2779) TayRol válasza SOAD19 (#2778) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

naponta használom, olyan 4-6 percig, es 11-12 naponta töltöm. majd hozzászokik a bőrőd, jó lesz az.:)

Suzuki - Way of Life

(#2780) SOAD19 válasza TayRol (#2779) üzenetére

SOAD19
(senior tag)

Elhanyagolható, ez a kis irritáció. :K Ahhoz, képest, hogy a pengéssel, másnapra jött ki csak igazán, kipattogzás formájában, és mire kicsit enyhülhetett volna, már újra borotválkozhattam, ördögi kör. :)
Teljesen elégedett vagyok a mostani helyzettel is. Szerintem, én maradok a kétnaponta borotválkozásnál, bár már nincs meg az a ...-ba, újra borotválkozás, nyúzás. Már nincs meg ez a borotválkozás előtti dolog, hogy megint szétcseszem a bőröm. Még a végén megszeretem a borotválkozást! :DDD Persze, ez túlzás, de legalább már nem élem meg olyan rosszul, ha borotválkozásra kerül a sor, és ez nem kis dolog, sokan tudhatjátok, mire gondolok.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.