Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#801) *iguana*

*iguana*
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

fene se gondolta volna, hogy a szakállfonásra keresve pont ide dob a gugli...
van mit visszaolvasnom, úgy látom
most valami ilyesmire gyúrok:

[link]

9 hónapja nő, nagyjából ugyanennyi centi, de az elején sokszor visszavágtam, hogy fentről hozzánőjön
most épp szép vagyok a 3mm-es hajammal hozzá

(#802) *iguana*

*iguana*
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

láttam, kerestek szakállgumit
a sárkány centerben találtam pár hete
olyan, mint a befőttes-gumi, csak vékonyabb, és kb. 1 cm az átmérője
pár száz forint, és van benne (szemre) 50-60 darab

(#803) sti10p

sti10p
(senior tag)

Van rajtam kívül valaki akinek nem világít az elem jelző a Gillette Fusion Powerjén? Engem nagyon zavar, ennyi pénzért...

XY

(#804) robi296

robi296
(újonc)

hello
6hetes szakállam van csak a nyakamon veszem le.oldalt kiáll pár száll a többi meg szépen rásimul az arcomra.
valahol olvastam hogyha az ember tömött szakállat akar akkor minden heten le kell vágja a nem odaillő szőrszálakat..nemtom ez mennyire igaz de elvileg akkor idővel dúsabbnak mutatna.olyan andrei arlovskisat szeretnek bar meg nem no olyan sűrűn.

csinálja így valaki?vagy nagyon el lehet így kurni?

bocs ha mar feltettek a kérdést,meg csak a 300dik hsznal tartok de el akarom olvasni az egészet :B

(#805) brownus válasza robi296 (#804) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

nekem nem sűrűsödött be, van pár folt az szőrös pofámon:) ilyen a genetikám

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#806) robi296

robi296
(újonc)

na ennyi?többinek nincs szakálla?

(#807) *iguana* válasza robi296 (#806) üzenetére

*iguana*
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

devan, devan :DDD

(#808) Aggregátor válasza robi296 (#804) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem az ilyen trükkök nem működnek, egyszerűen vagy nő rendesen, vagy nem.
Nagy bánatomra nekem oldalt nem nő rendesen, hanem elég ritkán, így teljeset nem tudok növeszteni, csak körszakállt :/

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#809) R válasza robi296 (#804) üzenetére

R
(senior tag)
LOGOUT blog

vagdosástól nem fog besűrűsödni. hormonkezelés

(#810) drummer19

drummer19
(újonc)

Helló mindenki!
nekem olyan "bajom" van, hogy nem erősödik az arcszőrzetem. Tudtok adni tanácsot, hogy miként lehetne ezt áthidalni?Várom a hozzászólásotokat.
üdv. mindenkinek

(#811) madgie válasza Aggregátor (#808) üzenetére

madgie
(VIP)

Ne sírj, nekem meg a körszakáll nem jön össze, oldalt/alul meg nő, mint a fene :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#812) Brent

Brent
(fanatikus tag)

Akinek nem akar körszakáll nőni (mint mondjuk nekem) annak jó megoldás lehet a Van Dyke típusú szakáll. Félig meddig Dzsekk Szperrós forma.

[link]

A kép illusztráció. Nem én vagyok, de egyazegyben ilyen nekem is.

(#813) spenglerjoci

spenglerjoci
(újonc)

Sziasztok!

Nekem is kb. 1 hónap alatt nő meg a szakállam kb. 1cm-re. És igazolom azokat a hsz-eket, amik szerint a szakáll öregít. Én például 16 vok. de szakállal néztek már 20nak is :D
De mivel nekem bőrproblémáim vannak, ezért 1, max 2 hónap után teljesen megborotválkozok.

[ Szerkesztve ]

(#814) imi290

imi290
(tag)

Üdv mindenki Boldog Új évet!
21 éves vagyok úgy kb. 3 éve borotválkozom és Gillette Fusion Powert használom.
Szerintem jó benn az a rezgő funkció,bár sok értelme nem hiszem hogy van,de az igaz hogy nagyon jó vele borotválkozni.A másik oldalán az a simpla penge az orrom alatt jól használható.A héten megleptem magam egy Braun Cruzer-el.[link]
Úgy gondoltam hogy elhagyom a hagyományos borotvát és ezt fogom használni.Még nem döntöttem hogy milyen formát fogok hagyni magamnak,de szerintem a pár mm-es szakáll lesz az igazi.Addig is mig a Gillette-t használtam egy héten 1* szoktam borotválkozni.Vasárnapra már volt pár mm-es szakállam.Olyankor már olyan voltam mint farkasember :) Nekem mondjuk a teljes szakáll lehet hogy nem lenne jó,mert oldalt egy foltban nem igen nől szőr.De a körszakáll jól állna,egyszer már borotválkozás közben megnéztem ,de levágtam :)
Remélem nem halt ki a topic :D

(#815) ngabor2 válasza imi290 (#814) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem, csak kevesen írnak bele :D

ha egy hét alatt csak pár mm-t nő, akkor néhány hétig szenvedni fogsz vele, nekem ha 1cm-nél rövidebb a szakállam, akkor szúr (nekem is).

sok sikert és kitartást.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#816) imi290 válasza ngabor2 (#815) üzenetére

imi290
(tag)

Hát eddig ami max volt az a két hét.igaz ez nyáron volt és izzadtam és nagyon viszketett.az elég kellemetle volt.szerintem a január olyan lesz hogy növeszteni fogom.aztán majd lehet februárabn lenyírom,még nem tudom :)

(#817) ngabor2 válasza imi290 (#816) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez a türelemjáték benne. kibírod-e azt a 2-3 hét viszketést, vagy letúrod. ha egyszer kibírtad, aztán nem borotválod 0-ra, akkor tovább nem fog szúrni.

(#818) imi290 válasza ngabor2 (#817) üzenetére

imi290
(tag)

szerintem januárban elteszem a borotvát :D ilyenkor úgy is jól jön,melegít :D

(#819) Kiss90

Kiss90
(újonc)

Adj Isten mindenkinek!
Újonc vagyok itt és szakállas.
Szakmai kérdésem lenne:
A Fusion Power mennyire használható fazonírozásra?
Gondoltam rá, hogy benevezek egyre, de hirtelen nem akarok kidobni pár ezrest.
Köszönöm előre is a választ!

(#820) imi290 válasza Kiss90 (#819) üzenetére

imi290
(tag)

szerintem jól lehet,pl körszakállnál is de a kis helyekre nem fér oda a simpla penge . pajesznál is jól lehet.

(#821) Kiss90

Kiss90
(újonc)

Köszönöm a választ, valamelyik nap kipróbálom.

(#822) ragyoti

ragyoti
(újonc)

Sziasztok! Gondolkodom, hogy beszerzek valami gépet, amivel kordában tartom és formázom a szakállamat. Egy olyan kérdésem lenne, hogy erre a célra a hajnyíró gép is megfelel, vagy kifejezetten szakállnyírót kellene beszereznem. Pontosan mi a kettő között a különbség? Vannak tapasztalataitok, pro és kontra? Köszi előre is! :)

(#823) ngabor2 válasza ragyoti (#822) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én hajnyíróval vágom. igazi különbség nincs a haj- és szakállnyíró között, talán a szakállnyírónak keskenyebb a feje.

(#824) Storms válasza ngabor2 (#652) üzenetére

Storms
(senior tag)

üdv

Nekem 19 éves koromba már valami ilyesmi volt: kép most 24 vagyok, azóta nem igazán nyírtam csak annyira hogy nem legyen hosszabb...Most lehet hülyeséget kérdezek, de ez a rész KÉP amit bekarikáztam, nekem se akar "összenőlni", minden máshol nagyon gyorsan nől. Ez igy is marad? :)

http://metnet.hu/

(#825) ngabor2 válasza Storms (#824) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nagy valószínűséggel össze fog ott is nőni, csak idő (évek) kérdése.

(#826) Zíí

Zíí
(újonc)

Szevasztok!
21 vagyok és az a gondom, hogy eszméletlenül össze-vissza nő az arcomon a szőr. A bajuszom az elég jó, illetve az államon lévő szőrre sincs panaszom, de az arcomon csak mostanában kezdett el vastagodni. Csak néhol van pár szár erős szőr, a többi csak pihe. Úgy szoktam, hogy kb 1 hónapig, 2 naponta leszedem, aztán hagyom pár hétig és ez a folyamat ismétlődik. Az államon kezd sűrűsödni. Nincs valami megoldás, hogy az arcomon is normális legyen? Ha a genetikám nézzük, normálisan kéne, hogy nőjjön.:S

(#827) ngabor2 válasza Zíí (#826) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

csak az idő jelent megoldást. tesómnak 37 évesen se nő rendesen a szakálla, és nem hallottam még valóban működő módszert a lusta szőrtüszők felébresztésére.

(#828) Orgi

Orgi
(fanatikus tag)

Sziasztok,
egy ideje többeket láttam ilyen elég rövid szakállal ami eléggé tetszik, kb ilyesmivel:
Thierry Henry videó.
Kérdésem annyi lenne, hogy egy ilyen nyírásához megfelelő-e ez az olcsón kapható Remington MB200 szakállnyíró (egyáltlaán ez kb hány mm lehet?), illetve hogy formázása ezeknek borotvával is megfelelő vagy valami komolyabb szakállnyíróval szokás? Igazából egy pillanatnyi "szeszélyért" nem vennék 10-15k-ért szakállnyírót, aztán lehet 3 hónap múlva már csak a szekrényben porosodna... Szerintetek?

[ Szerkesztve ]

(#829) j.la válasza Orgi (#828) üzenetére

j.la
(lelkes újonc)

Hali,

én egy hasonló típust használok a Remingtonból, de van drágább szakállnyíróm is szintén Remi, ugyanazt a hatást érem el vele. Csak arra figyelj, hogy állítható legyen a hossz és hogy fix fejű legyen, ergo ne a fejek cserélésével érd el az adott hosszt, mert hamar kopnak sajnos a fejek.

(#830) Orgi

Orgi
(fanatikus tag)

Végül megvettem a BaByliss BAE842XE akkumulátoros szakállnyírót, a célnak teljesen jól megfelel, probléma nélkül használható gépezet.

(#831) j.la válasza Orgi (#830) üzenetére

j.la
(lelkes újonc)

Helyes! Jó társad lesz. :)

(#832) .:Kristian:.

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Sziasztok!
Szeretnék Tőletek segítséget kérni. Szakáll /arcszőr vágót szeretnék venni, Remington MB 4550 megéri az árát? Milyen tapasztalatok vannak róla?

Esetleg ez?

[ Szerkesztve ]

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#833) .:Kristian:. válasza .:Kristian:. (#832) üzenetére

.:Kristian:.
(PH! addikt)

Tárgytalan, Remingtont rendeltem.

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.