- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
halasz007
üzenetére
Szerintem a top kategóriában az egyik legjobb választás.
Kb 3 hete nézegettem., remegett a kezem hogy megrendelem mert olcsóbb volt mint az LG G5 és szinte mindenki Av fórumon is fölé vagy léegalább egy szintre sorolja azzal és a S95F tv-vel.
A B&W 3.1 hangrendszer és a 4 oldalas Ambi a Tandem OLED valamint minden kép és hangformátumot támogat ami manapság ritka.
Ráadásul 699 K ért be lehetett húzni akcióban 2 hete... megbántam, hogy kihagytam most megint 750 K fölött van valahol. -
eL Geri
őstag
válasz
T.Peter
üzenetére
A G4 (és talán a G3 is), még a WebOS24-el tudja a DTS-DH.MA lejátszását a saját lejátszójával. Ez egy meglepi volt, de tudja, használom, látom, hallom

Ezért nem is merek WebOS25-re frissíteni, mivel a G5-nél már egyáltalán nem volt támogatott a DTS, így félek a friss szoftvernél is letojták a támogatását.
Köszi a videó linket, ilyesmit kerestem
-
T.Peter
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Dts hd ma nincs belso lejatszoval. Csak atengedni tudja, meg a core dts-t lejatszani belole. Javitson ki valaki ha tevedek. G5-nel mar atengedni sem tudja, meg a dts-t sem.
Alacsony fenyereju filmeknel nem sok kulonbseg lesz. Tonemapping valtozhat, mas szinek, ilyenek, de semmi olyan kulonbseg, ami miatt erdemes valtani.
[link] Itt lathatod, hogy vannak filmek, pl hp 4. resz, ahol massziv kulonbseg van, fel reteg nelkul is. Mas filmeknel meg szinte semmi. -
KD6-3.7
őstag
[link]
Valakinél megjelent már az új frissítés? 100-200nit fényerő növekedés, élesebb kép amiről beszél.LG C5 és G5
-
tipcsibacsi
tag
Üdv. Összeraktam az LG oled evo g5 tv-m ARC-vel is és optikai kábellel is egy JBL bar 5.1 hangprojektorral. Valamiért nem tudja a hangot. Mit próbálgassak?
-
Vhiktor
Topikgazda
Én viszont tudom, hogy nálam volt 2 db G5 és egyiken sem volt ilyen jelenség.
ez persze nem zárja ki azt hogy másnál ne lenne.
Lehet fw függő. Elég koraik ezek a bejegyzések, megjelenés után egy ideg vacak volt a hdr is rajta, de azokat a hibákat fwel javították. Szerintem amit linkeltél az a hiba is abból az időből származik. -
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Akkor ezek szerint nem kell csalódnunk, a sony továbbra is szállítja a dobozból kivéve lószar színhelyességgel megáldott hazudós fényerejű modelljeit. Delta E 5 felett a grayscale 60%-ban??? Végére 8?? Ez komoly? Ezt egy G5 keresztbe lenyeli, de szerintem színhelyességre még a G3 is jobb volt dobozból kivéve.
Az új G6-ot én D65-re kalibráltan 2800 nitre várom, szerintem idén az lesz a menő.
-
Adott egy LG Oled G5 tv
Tudnatok ajanlani olyan tartalmat / tartalmakat ahol a dolby vision igazan lathatova valik?
Gondolok itt a maximalis csucsfenyre pl.
De vegulis barmilyen tartalom erdekel amire azt mondja az ember h huha🙄🙂 -
tipcsibacsi
tag
Sokat olvastam vissza és sok jótanácsot kaptam. Végülis elvetettem a Sony Bravia 8 II-t.
Voltam az LG Róbert Károly körúti bemutatótermében és meggyőzött az LG oled evo G5 65". Egy 15 éves Panasonic G20 plazmát vált. Ráadásul 692 ezer forintért megkaptam kedvezménnyel, ingyenes házhozszállítással. Jövőhéten érkezik. -
alaves
addikt
válasz
lala666
üzenetére
Most láttam reddit-en egy C4-est is képernyőszéli halott pixelekkel sajnos. G3/G4 másik gyártósor, lehet ott már nem lesz ilyen gond, G5-nél meg főleg. Még jó, hogy ilyen jó a garanciális hozzáállás. Akik pedig tartanak ettől, nekik ott vannak a QD-OLED kijelzős modellek.
-
TungurKnivur
csendes tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Nem én sarkítottam ki, több tucat tesztet, összehasonlítást, többszáz véleményt olvastam el/néztem meg. A C7K vagy QN90F jó alternatívának tűnnek kevesebb kompromisszummal. A felhasználók 98%-át az érdekli, hogy ne tükröződjön a kép, élénk és valósághoz közelebbi színek legyen és világos/megvilágított szobában se legyen fakóbb a hatás, nem szakbarbár és szemmel alig észrevehető apróságok. A csúcsmodelleknél (G53, S95) biztos nagyobb difik vannak nagy méretnél, de annyit nem ér meg számomra egy hétköznapi tévézés.
Ráadásul kisebb méretben (50" alatt) eléggé hajlamosak mindenből a gyengébb minőségű összetevőket beletenni azonos típusnál (ezért se igazak sokszor az ajnározó tesztek), nagyobbra meg nincs szükségem. -
-
Elims
veterán
Megnéztem ill. átrágtam magam Tökéleteskép youtube g5 41perces videóján.
Kár volt. :-(
Szinte minden hozzászólás ajnározza,nem kicsit..biztosan mki 100%-ra érti amiket mond a videóban,dinamikus tónusáthelyezés,ennyi-annyi nit,roow off,stb.,stb.,stb.,nekem ezek sajnos nem mondanak sokat és nem is szeretnék ezekre 20-30órákat rátenni,hogy megtanuljam mi-micsoda.Úgy talán tudnám értékelni a videót.
Így laikusként viszont szerintem nem sokat mond..Sőt!Szinte semmit,mert megpróbáltam megjegyezni az értékeket,mit/mennyire ajánl állítani,pár perc múlva már mást ajánlott.Egyszer kikapcsolni,egyszer be.
Szóval Tökéleteskép lg oled g5 videóját csak profiknak ajánljátok.
100%,hogy ő álmából felkeltve is kisujjból kirázza,hogy a "black rush" micsoda,de egy átlag embernek csak ócska tippje lehet rá.
Ne értsetek félre,nem fikázás akar lenni,lehet -vagy biztos..-,hogy én vagyok hozzá édeskevés.Tudtok esetleg olyan oldalt ahol le van írva a g5 ajánlott beállítása?
+ps5 pro hdr beállításánál ha úgy állítom be ahogy írja is,éppenhogy látszódó ikonnál nyomjunk tovább,játék közben ritkán bizonyos részeknél teli fehér képnél kis fekete téglalapban a szintén fehér betűk fele nem látszódik. :-(
Biztos,hogy vmi beállítás gond van,ezért lenne jó vmi egyszerűbb leírás.Mégvmi..165hz.Ha arra próbálom állítani,kiírja,hogy a 165hz-et nem támogató tartalomnál problémák lehetnek. (Ps5) Akkor arra ne is állítsam?
Őszintén szólva az előző cx3-hoz képest nekem ez a g5 annyira nem tetszik,mint ahogy szinte mindenhol írva van.Mindez úgy,hogy a cx3 soha nem volt kímélve..95-100-on ment az oled fényerő kb.3évig...utána veszegettem lejjebb,de kb.80 volt a minimum.5évig használtam.
Tavaly kb. ősszel kellett tápot cserélnem benne,a lg-től vettem egy gyárit 90e Ft-ért,de azt leszámítva hibátlan volt. -
KTTech
veterán
válasz
tipcsibacsi
üzenetére
Az LG G5-ben TandemRGB van, a Sonyban a tavalyi C4 panel lakik, ha jól rémlik. Én biztosan a G5-öt venném a kettő közül.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
tipcsibacsi
üzenetére
technológiailag a qd-oled jobb, főleg egy normál woled-hez viszonyítva. Egy G4-G5 LG mellett már nem olyan nagy a különbség. Elvileg a qd-oledre nem, vagy jóval kevésbé jellemző a panelrothadás,tinting,banding mint az LG féle panelra.
Az LG mellett szól, a talán még ma is jobb garanciális ügyintézés.
Az hogy egy áruházban melyiket látod jobbnak nem feltétlen mérvadó, függ az adott rajta futó demó videó stílusától, a tv-n ott alapból beállított képmódtól, ami valószínű hogy vivid vagy élénk mindkét esetben, na meg a fényviszonyoktól...azok sajnos messze vannak az otthoni körülményektől.
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Új vagyok az OLED TV-k világában, de beleolvstam a témába + a téma összefoglalót is átolvastam értelmeztem.
A tapasztalatokból leszűrtem, hogy LG-t kell válasszak ha "jót" akarok magamnak sok területen.
Eddig Samsung tévéim voltak most is egy 55" UHD van.
Megfogalmazódott bennem, hogy váltok OLED-re, de ha váltok akkor szeretnék méretben is ugrani. Ezt az ugrást az a bizonyos ingerküszöb ennél a típusnál nem biztos hogy megugorható.
Melyik választássál járhatok jobban?
55" G5
65" C5Köszönöm a segítő hozzászólásokat, tapasztalatokat.
-
Elims
veterán
válasz
Keksz03
üzenetére
Így viszont várd meg a hozzáértők írását.
Hangról tudok írni.
A g5 tökéletesen átengedi a hangot.Nekem egy soundbar van a tv-re kötve (q990d) és minden gond nélkül hibátlan,tiszta a hang.Amilyen a tv-be megy,az át is megy rajta.
Van benne egy beállítás is a hang beállításoknál.3 mód,1-re nem emlékszem,2. az autómatikus és a 3. az áthaladás.Na majd -ha ilyen tv-t veszel- arra rakd. -
Keksz03
senior tag
válasz
Elims
üzenetére
hyppo!: 48" CX-em van és 65" vagy 77"-ra váltanék. Azt nem tudom eldönteni, hogy egy 77" C5/S90F vagy 65" G5/S95F legyen. Mivel kb. 2,5 méterről nézem azt gondolnám, hogy a 65" de több fényerő, szebb kép a jó irány.
Igazából a TV-k képességeivel eléggé tisztában vagyok egyedül audio oldalról vagyok vakon, sosem foglalkoztam a témával.
Filmeket Mac Mini-re töltöm le, min 1080p és eredeti angol hang ami magas minőség, ha ez átmegy a TV-n gond nélkül a 2.1-be HDMI+optikán akkor szuper, sajnos nem értem ezt a részét hogyan működik.
-
Elims
veterán
válasz
hyppo!
üzenetére
Köszi szépen!!
Keksz03: Ha cx-et használsz és ugyanakkora -mondjuk- g5-re cserélnéd le akkor várj max.1hetet és megírom,hogy megéri e.
Ha most kell válaszolnom akkor azt írom,hogy nem.Közel sem ér annyival többet,de pár órája megy a g5,ezért írtam az egy hetet.
A többi tv-ről nem tudok írni. -
Keksz03
senior tag
Sziasztok,
Jelenleg egy CX-et használok de gondolkozom C5, G5, S90F, S95F vonalon.
Alapvetően a C5/G5 felé hajlok mert a CX-et imádom és a Dolby Vision is előny. Viszont ha jól tudom DTS-t nem támogatnak már.
A PS5 és Mac mini is HDMI-vel adja át a hangot a TV-nek, a Tv-ből pedig optikán megy tovább a hang a 2.1 felé. Okozhat ez problémát az új Tv-vel?Bocs ha hülye a kérdés de audio téren eléggé elveszett vagyok.
-
Elims
veterán
válasz
hyppo!
üzenetére
Köszi!!
Vhiktor: Megkerestem az előzményekbe, [ebben] a videóban beszél a tv-ről.Viszont ez gx.Úgyhogy rosszul emlékeztem.Bár nem tudom,hogy nagy különbség van e g5-gx között.
Nekem a deltae sajnos nem sokat mond.
Néztem már itt a prohardveren/hardveraprón vkinek a hírdetését(?) kalibrálás ügyben.Aztán elvesztem ott,hogy az alap 30e,+1-gyel jobb 50(?),stb.,stb. és a legjobb az 150e volt.Gondolkoztam is rajta,de ha már csináltatnám akkor a legjobbra csináltatnám,viszont a 150e sok. :-(
Majdnem 500e-ért vettem a tv-t+a talp 47 és még tegyek egy 0prces tv-re 150e-t,hogy szebb képe legyen??Tiszta vicc. :-( -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Elims
üzenetére
Ez a gyerek vett valaha is műszert a kezébe?
Nyugodtan meg lehet am itt osztani a videót.
Termeszetesen lehet rajta javítani, főleg hogy van szórás koztuk. Nalam volt teszten 55 es 65 colos g5 is, nagy különbség volt koztuk. De az tény hogy gyarilag eleg jol vannak am kalibralva.
Az 55 colos deltae 2 körül volt, a.65 colos meg a duplája.
-
Elims
veterán
válasz
alaves
üzenetére

CsAndi: Vhiktor a youtube-on "tökéleteskép"?
Vhiktor: Ez a gyerek azt is mondta a youtube-on,hogy a g5-öt már nem kalibráltatni,mert gyárilag is nagyon jól van.
+persze az ai képet is mondta.
Kb.5évvel ezelőtt vettem a cx3-at,akkor ajánlottatok vmi bejáratást.Ennél is megcsinálnám (g5),de ennél hogyan kellene?
Nyomassam 100-on az oled fényerőt ps-sel+jobb minőségű videókkal? -
Kerio
őstag
Egy kis megjegyzés:
Az SA-G4SN65 talp teljesen azonos a SA-G5SN65 talppal.
-
Üdv! Az LG G5 65"-es verziójánál ez a méretadat található a gyártó oldalán talppal együtt: 1 441 x 865/910 x 263, ami szélesség/magasság/mélység. A magaságnál mi ez a két számadat? Lehet állítani a magasságát? Ezen kívül érdekelne, hogy a talp forgatható-e? Gondolom nem, de hátha. Köszönöm!
-
alaves
addikt
válasz
tusi_
üzenetére
Az S95F 4.gen 5 rétegű tandem triangular RGB OLED (QD-OLED), a G5 tandem WOLED. A C5 is jelentősen jobb képet ad (max 144 Hz), mint az IPS monitor, ha 80 fps az igény, akkor elegendő lehet, de fényerőben azért jóval kisebb a S95F/G5-nél. Ha nem szeretnél WOLED-ex-et, akkor marad az S95F/G5 vagy 55S85F vagy 65S90F. 42-48" OLED TV-k csökkentett fényerővel bírnak.
8700 üzemóránál 65S90C PC-vel, beégés és egyéb probléma sincs. -
Kerio
őstag
válasz
tusi_
üzenetére
A beégés kérdéshez sokat nem tudok hozzászólni, mert a G széria más mint a C, illetve a G4 csak 10 hónapot volt nálam. Ennyi idő alatt nem égtek bele a sokszor egy helyben levő Windows ablakok, de szerintem ez nagyon kevés idő volt neki. A G5 csak két hónapja van meg. Mindkettőn HDR-ben, magas képfrissítéssel (144Hz, 165Hz) használtam a Win11-et.
-
Lg oled g5 szerianal van valami pontos kepbeallitas filmezeshez sotet szobaban?
Vagy van olyan opcio amit erdemes be/ki kapcdolni? -
Kerio
őstag
-
B.attila
tag
sziasztok
ha valakinek van LG 65 v 77 G5 -böl a talpas verzió
megnézné a gyári fali tartó takarójának a típusszámát ?
ha egyáltalán van rajta valami feltüntetve
-
Sasi001
őstag
válasz
Kerio
üzenetére
Nem is azzal van gond hogy számodra mi tetszik, mi nem mi a praktikusabb az egyértelműen a te döntésed amit tiszteletben is tartok. Amiről szó volt az a kijelentésed, hogy szebb a G5-képe mint a Samsung-od képe volt. Na itt ami zavaró, hogy összehasonlítottad az Lg csúcs modelljét egy Samsung középkategóriával. Ezért mondtam, hogy egy S95F -el hasonlítható össze. De össze merném hasonlítani az s95d-vel is.
-
Sasi001
őstag
válasz
Kerio
üzenetére
“Szerintem a G5 képe szebb, mint a Samsungomé volt... Biztos rossz a szemem.”
A G5 képe biztos szebb a G3-tól is.
Ne ahhoz a Samsung hoz hasonlítsd ami neked volt hanem a G5-nek megfelelő S95F. Megkockáztatom, hogy az S95D-n is szebb a kép. Legalább is nekem szebb ha összehasonlitom. -
Kerio
őstag
válasz
Sasi001
üzenetére
Azt tudom, hogy a Samsungon van, de az olyan volt mint valami kínai kütyühöz adott távirányító. Viszont nem a Samsungról beszéltem, hanem az LG új távirányítójára írtam, hogy olyan sivár, gagyi lett mint a Samsungé.
Kicsit lehetne igényesebb.#120032Sasi001 Szerinted szebb a kép... Neked huszadlagos, nekem nem.
Szerintem a G5 képe szebb, mint a Samsungomé volt... Biztos rossz a szemem....
-
Kerio
őstag
Volt egy 65S95C-m. Annak a HDMI kezelése egy katasztrófa volt. Valamiért nem tudtam összehozni a notebookkal, amiben Nvidia kártya volt, illetve a Steam deckel sem. Volt olyan, hogy fél órán át jó volt, majd utána jött a villogás. Lehet, hogy csak az enyém
volt hibás, de ahogy olvastam, a redditen is sokan küzdenek vele. Mindenféle beállítást kipróbáltam. Sok helyen írták, hogy nem tudja a TV HDMI-n az ígért 144Hz-t sem…. Aztán meguntam és visszatértem az LG-hez, akkor még egy G4-el, azóta már G5 van. Ezekkel nincs ilyen gondom.
Ja és az S95C hangjáról nem is beszélve. Én még ilyen rezonáló TV-t nem hallottam…. Tudom, használjak külső hangrendszert, van is egy Q930C, de akkor se zörögjön már ennyi pénzért egy TV.
-
sakal83
addikt
-
Köszi mindenkinek, végül Alzánál veszem a 65"-os G5-öt, mert ma vitték le a talpas változat árát 750-re és van oda kuponom, így 710-be megáll házhoz hozva, elvileg vasárnap hozzák is😳 Egy 4 éves 65"-os C1-et vált, kíváncsi vagyok milyen előre lépés lesz, mert a C1 is tökéletes a mai napig és imádom, közel 20000 üzem óra van benne, és pixel hiba, se beégés vagy egyéb makula sincs😳 Szerintetek el lehet adni, és ha igen mennyit lehet most elkérni egy tökéletes C1-ért? 🤔
-
hunspikey
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Ha az valóra válik amit te írsz, akkor ergó most a 6-os modelévben a G5 tudású C6H-t olcsóbban kapjuk, azaz végül is G5-öt kapunk olcsóbban mint tavaly. Ez bitang lenne. Bárcsak. Én G3-ommal nyomom, de már gondolkodom a cserén. A G6-ban pont az tetszik, hogy G3-hoz képest dupla fényerő, ami már azért szabad szemmel látszik, bár a fénytani és humán biológiai dolgok miatt messze nem látod kétszer fényesebbnek... De a generációk közti 20%-okat meg nem mondod...
-
-
hunspikey
őstag
válasz
so_ha
üzenetére
Én arra leszek kíváncsi hogy a c6h ami fényerőben ugye g5 szintű és 4 rétegű tandem paneles olcsóbb lesz-e mint a g5 volt? Most nem arra gondoltam hogy olcsóbb lesz mint a kifutó g5, hanem a két modell megjelenéskori ára hogy viszonyul.
Az lg arra találta ki hogy a g6-ot még drágábban lehessen adni? Vagy végre tényleg van egy nagyon erős majdnem maxot nyújtó felső-közép kategóriába tartozó modell még relatíve elérhető áron?
Ha megjelenéskor a 77" c6h kevesebb lesz mint 1.5M akkor örülünk. Ha több akkor átver minket az LG. (És akkor a g6 valószínűleg 77 colban 2 millió körül lesz)

-
hunspikey
őstag
válasz
T.Peter
üzenetére
Na, pont most akartam írni, hogy d65-ön jó az ha egyáltalán 3000 nit lesz a 4500-ból, de akkor ezek szerint már konkrétan tudni, hogy 2850 nit - ami nincs +20% a G5-höz képest mert az 2400+ nitet tud hasonlóan 10%-on d65-re kalibráltan (konkrétan 16%-al lett fényesebb).
De ez szerintem hullára senkit sem érdekel. Milyen a szín - ez a lényeg. BT2020 lefedettség hány % ?
-
eL Geri
őstag
válasz
kalolaci
üzenetére
LG G4 tulajként ezek jutnak eszembe:
- TrueHD hang támogatása.
- DTS hang támogatás (mondjuk ez pont van a G4-ben, de a G5-ben már nincs).
- P7-es DV-k lejátszása, tipikusan REMUX anyagok.Nekem sincs ilyen lejátszóm, tüntetek ellene, de csak magamat szívatom

Nem akarok még egy kütyüt, ezeket elvárnám (én naivan) a TV-től, de hát ez van. -
z4zelda
tag
válasz
Elims
üzenetére
Szerintem nem a 90-es széria az Lg c szériával van kb.egy szinten!
Mivel újabb valószínű nem rosszabb!
Lg 65 g5 egyértelműen jobb,de ha elfér és megfelel távolság is adott akkor 77-es samu 90-est venném ! 65-77re igen nagy ugrás méretben!
Lehet hajszolni a csúcs tévéket (Én is szeretem) ,de a mai Oledeknek remek képük van és ha kicsit elmarad csúcs oledtől attól még a méret kárpótól és még élvezhetőbb a film vagy a játék!
Ha a keret ennyit enged vedd meg nyugodan,nem látam senkit aki azért sír ,hogy egy c szériás vagy Samu 90esnek de szar képe van! -
hunspikey
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Hát persze, hogy behozta a C6H-t az első generációs 4 rétegű tandem panel fejlesztési költségeit szeretné még egy kicsit kaszálni, de a G5 kifutott, a G6-ra meg új penelt csinált a konkrencia miatt. Ha normál C6 kapta volna ezt a panelt akkor nem venne senki G6-ot, vagy legalábbis nem annyian - így mivel bizonyítottan fényesebb lesz a C6H a normál C6-nál lehet extra pénzt kaszálni és ehhez képes még annál is többet a G6-ért. Okosak ezek.
-
eL Geri
őstag
válasz
T.Peter
üzenetére
Mivel a G5-ben új fejlesztésű panel volt, én vakon megjósoltam volna, hogy idén azon nem fogják lecserélni, csak húznak rajta valamennyit.
Viszont érdekes, hogy behoznak egy C és G közötti Ch szériát. Azt gondoltam volna, hogy az eddigi termékpaletta (B, C, G) elég a választáshoz.
-
hunspikey
őstag
válasz
T.Peter
üzenetére
Nem éppen.
G5 4 rétegű ELSŐ generálciós tandem panel megy a C6H-ba és valami hagyományos 3 rétegű old-school panel megy a normál C6-ba. Az új G6 meg a visszatérő W széria meg megkapja a vatta új gen 2-es 4 rétegű tandemet ami +25% fényerő és szebb színek, nagyobb szintér (az LG szerint).
Szóval kvázi:
C6 = C5
C6H = G5
G6 = G5 * 1,25 lumen + nagyobb színtér. -
T.Peter
őstag
válasz
T.Peter
üzenetére
LG 2026 OLED Lineup: G6, Hyper Radiant, C6 Upgrade Catch
Ez alapjan nem csak a c6h-ban, de a g6-ban is a g5 panelje van, csak feljebb lett huzva. -
T.Peter
őstag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Majdnem biztos, hogy eliras. Tobb forumot es hozzaszolast atnezve a sima c6 az eddigi c5 panelevel jon, a c6h meg a g5-evel, plusz g6 cpu es minden egyeb szoftveres dolog hogy ra lehessen irni, hogy az is hyper radiant.
Egyelore ugy tunik, hogy a c6h az egyeduli, ami upgrade-nek tunik, de az is kerdeses, ha lesz akcios g5. -
Tyrone89
senior tag
válasz
T.Peter
üzenetére
Itt valami elírás lehet?
azt írja- ahogy Vincent is említette, hogy a C6H 77 és 83 méretben a tavalyi G5 panelt fogja megkapni, ugye jóval fényesebb lesz mint a C5 ezen variánsai, de alatta a következő bekezdésnél pedig azt írja hogy a hagyományos C6 42,48,55,65 méretben lesz kapható és ugyanazt a panelt fogja használni mint a G5...
Ha mindegyik C6-ban G5 panel lesz akkor miért említik így külön a 77 és 83 méretet? vagy én siklottam el valamilyen infó felett? vagy a 42-65 közöttiek kisebb fényerőt fognak tudni?
-
T.Peter
őstag
LG Wallpaper OLED Returns Better Than Ever! | LG W6 OLED at CES 2026
20% brighter than G5 -
hockeyapu
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ez engem is kiakasztott !
G5-nél sem lehet ? -
A G5 szeriahoz adott fali tarton van valami allitasi lehetoseg? Mert a buborek eppen csipi a vonalat amit ugy is hagynank de szemre is latszik egy picit h lenne benne...😕
-
Kerio
őstag
válasz
B.attila
üzenetére
Amikor a 65G4-t vettem, akkor vásároltam hozzá gyári talpat, ahhoz jár a takarólap is. Sajnos eladáskor véletlenül rajtahagytam a G4-n azt a takarót, de a talpat megtartottam, ami szerencsére egyezik a G5-el. Utánajártam, hogy mi lehet a cikkszáma annak a fedlapnak. A chatgpt szerint: MCK70359902 . Ez valós, mert az LG az emailes kérdésemre megerősítette, hogy ez az az alkatrész, majd annyit írt, hogy keressem fel a Váci úti márkaszervizt, amit végül nem tettem meg, mert mégsem zavar, hogy látszanak a csavarok. Tudom, hogy 75-nek kellene a fedlapja, de sajnos arról nem nyilatkozik a chatgpt. Lehet, hogy egy emailt megér az LG felé, hogy ennek a cikkszámú alkatrésznek kellene a 75 colloshoz megfelelő változata.
-
Franky74
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szia!
Nem értek hozzá.
Ez jobb mint az LG G5?
-
hockeyapu
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nagyobb sajnos tényleg nem fér el a helyén ! De a tavasszal kell a következő ahová 'val' befér a 65"-os és az lehet már G5-ös lesz !
-
hockeyapu
senior tag
Jó tanács ! Emag-ról semmit !!
Tavaly 5/5 mínusz, pénz vissza ! Idén újra próbálkoztam , megint vissza !
Haver kérdezte, na milyen a c5-ös ő is ilyet vett? Mondom szuper !
Hát ő nincs elájulva, valami nem frankó, valahogy mintha kicsit homályos lenne a képernyő ! Átjött megnézte az enyémet, hát az övé nem ilyen ! Kérdezem, levetted már a fóliát (bár fóliával is tökéletes volt !) ? Milyen fóliát ? Már vissza is csomagolta a dobozba, kedden megy a futár a tv-ért !
Elment ma a Médiába és idegből vett egy 65"-os G5-t (persze ott helyben kibontatta )!
Nemrég hívott, hogy szuper !
Komoly zavar van az 'erőben' az Emagnál !
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
B.attila
üzenetére
En tudok segíteni a kalibralasban.
De mi a baj vele es milyen kepmodban használod?
Filmmaker koemodban eleg jo a gyári kalibracio, majdnem referencia szint, persze itt is lehet szoras. De ha fipmmakwr kwpmodban vagy biztos vagyok benne hogy a g5-f közelebb all a.kalibralhtoz mint a panad.De csak es kizarolag referencia muszerrel vallalom a G5-t, ami nem olcso,.mással nem nyúlok hozza, mert csak rontani fogunk rajta.
-
Beaumont
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Cserélem a TV-met/Monitoromat egy LG G5-re. Eddig egy C2 volt erre használva.
Szombaton érkezik. Bármi kis segítséget merre találok a beállításokhoz? És minden ötletet szívesen fogadok bárkitől ehhez.
Vhiktor tesztjét már végignéztem előre.
Köszönöm előre is.
-
hockeyapu
senior tag
2 napja tesztelem a C5-öt ! Hát 'gecci' jó legalábbis nekem az 5 éves 43" nanocell után !
Ez tavasszal megy a telekre, itthonra meg kell egy másik !
A G5 jobb még ennél is annyival mint az árkülönbség (kb150e)
-
Joco_77
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Köszönöm.
Samsungot elvetettem....pont elég "jót" olvastam itt a garanciális hozzáállásukról.
Ezt például most dobta elém a facebook:"Samsung 55" QD OLED...3év 3 hetesen!!! (3év garival) Se kép,se hang...Samsungnak írtunk,hogy méltányosságból nem-e lehetne, hogy megjavitják, mégis 720ezres tv volt.Egyértelmű nem volt a válasz.
Szerencsére csak tápellátás probléma volt, így a megfelelő embernél, megfelelő kezekben új életre kelt!"Szóval LG lesz és a G5 ből kéne talpas nekem("sajnos" "muszáj", hogy valamennyire jól szóljon ezért a C5 kilőve)...ez a cél. Várok valami jó dealre(meg az esetleges évvégi jutalomra).
-
Joco_77
senior tag
Jóreggelt. Egy jobb LG OLEDEN pl G5 mennyire "szaggat" a mozgás amúgy ha 24fps anyagot néztek? Sajnos semmilyen módom nincs ezt élőben megnézni, és ugye a mediamarkt szerű helyeken gondolom 30/60fps tesztanyag fut. Nagyon gáz, vagy azért vállalható? Esetleg egy idő után már fel sem tűnik? Ugye plazmáról váltanék majd és az egyetlen downgrade a 24fps motion lenne...ha már korábban kérdeztem és választ is kaptam rá bocsi....elég szelektív a memóriám sajnos.
-
Kerio
őstag
Szerintem én vagyok a topikban az első, aki szervizt hív a G5-re

Továbbra is feszültség alatt maradnak az USB csatik. Pixelfrissítés után jó lett, de ma megint előjött a hiba. -
Joco_77
senior tag
válasz
hunspikey
üzenetére
65 colos lesz. eldöntöttem már. Pont azért mert sok FULLHD anyagot nézek és 2 méterről szerintem oda sok már a 77 col a FULLHD anyag miatt(tudom sokan nem értenek ezzel egyet). Valójában egy G5 lenne frankó, mivel a csodálatos szomszéd miatt, nincs hangrendszerre kötve a mostani 50GT60 sem, annak viszont a hangszórója olyan szépen szól, hogy nekem és páromnak bőven elég.
Sajnos a C5 hangszóróját szidják (arukereso), és ahogy néztem a G5 hangszórói jobb paraméteresek (hátha vállalható a hang GT 60 után) csak ugye a G5 höz nincs talp, ami nekem mindenképpen kéne....Szóval nem egyszerű történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne ahhoz a Samsung hoz hasonlítsd ami neked volt hanem a G5-nek megfelelő S95F. Megkockáztatom, hogy az S95D-n is szebb a kép. Legalább is nekem szebb ha összehasonlitom.
Kicsit lehetne igényesebb.
Szerintem a G5 képe szebb, mint a Samsungomé volt... Biztos rossz a szemem....