Hirdetés
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A G5 szeriahoz adott fali tarton van valami allitasi lehetoseg? Mert a buborek eppen csipi a vonalat amit ugy is hagynank de szemre is latszik egy picit h lenne benne...😕
-
Kerio
őstag
válasz
B.attila
üzenetére
Amikor a 65G4-t vettem, akkor vásároltam hozzá gyári talpat, ahhoz jár a takarólap is. Sajnos eladáskor véletlenül rajtahagytam a G4-n azt a takarót, de a talpat megtartottam, ami szerencsére egyezik a G5-el. Utánajártam, hogy mi lehet a cikkszáma annak a fedlapnak. A chatgpt szerint: MCK70359902 . Ez valós, mert az LG az emailes kérdésemre megerősítette, hogy ez az az alkatrész, majd annyit írt, hogy keressem fel a Váci úti márkaszervizt, amit végül nem tettem meg, mert mégsem zavar, hogy látszanak a csavarok. Tudom, hogy 75-nek kellene a fedlapja, de sajnos arról nem nyilatkozik a chatgpt. Lehet, hogy egy emailt megér az LG felé, hogy ennek a cikkszámú alkatrésznek kellene a 75 colloshoz megfelelő változata.
-
Franky74
aktív tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Szia!
Nem értek hozzá.
Ez jobb mint az LG G5?
-
hockeyapu
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nagyobb sajnos tényleg nem fér el a helyén ! De a tavasszal kell a következő ahová 'val' befér a 65"-os és az lehet már G5-ös lesz !
-
hockeyapu
senior tag
Jó tanács ! Emag-ról semmit !!
Tavaly 5/5 mínusz, pénz vissza ! Idén újra próbálkoztam , megint vissza !
Haver kérdezte, na milyen a c5-ös ő is ilyet vett? Mondom szuper !
Hát ő nincs elájulva, valami nem frankó, valahogy mintha kicsit homályos lenne a képernyő ! Átjött megnézte az enyémet, hát az övé nem ilyen ! Kérdezem, levetted már a fóliát (bár fóliával is tökéletes volt !) ? Milyen fóliát ? Már vissza is csomagolta a dobozba, kedden megy a futár a tv-ért !
Elment ma a Médiába és idegből vett egy 65"-os G5-t (persze ott helyben kibontatta )!
Nemrég hívott, hogy szuper !
Komoly zavar van az 'erőben' az Emagnál !
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
B.attila
üzenetére
En tudok segíteni a kalibralasban.
De mi a baj vele es milyen kepmodban használod?
Filmmaker koemodban eleg jo a gyári kalibracio, majdnem referencia szint, persze itt is lehet szoras. De ha fipmmakwr kwpmodban vagy biztos vagyok benne hogy a g5-f közelebb all a.kalibralhtoz mint a panad.De csak es kizarolag referencia muszerrel vallalom a G5-t, ami nem olcso,.mással nem nyúlok hozza, mert csak rontani fogunk rajta.
-
Beaumont
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Cserélem a TV-met/Monitoromat egy LG G5-re. Eddig egy C2 volt erre használva.
Szombaton érkezik. Bármi kis segítséget merre találok a beállításokhoz? És minden ötletet szívesen fogadok bárkitől ehhez.
Vhiktor tesztjét már végignéztem előre.
Köszönöm előre is.
-
hockeyapu
senior tag
2 napja tesztelem a C5-öt ! Hát 'gecci' jó legalábbis nekem az 5 éves 43" nanocell után !
Ez tavasszal megy a telekre, itthonra meg kell egy másik !
A G5 jobb még ennél is annyival mint az árkülönbség (kb150e)
-
Joco_77
senior tag
válasz
alaves
üzenetére
Köszönöm.
Samsungot elvetettem....pont elég "jót" olvastam itt a garanciális hozzáállásukról.
Ezt például most dobta elém a facebook:"Samsung 55" QD OLED...3év 3 hetesen!!! (3év garival) Se kép,se hang...Samsungnak írtunk,hogy méltányosságból nem-e lehetne, hogy megjavitják, mégis 720ezres tv volt.Egyértelmű nem volt a válasz.
Szerencsére csak tápellátás probléma volt, így a megfelelő embernél, megfelelő kezekben új életre kelt!"Szóval LG lesz és a G5 ből kéne talpas nekem("sajnos" "muszáj", hogy valamennyire jól szóljon ezért a C5 kilőve)...ez a cél. Várok valami jó dealre(meg az esetleges évvégi jutalomra).
-
Joco_77
senior tag
Jóreggelt. Egy jobb LG OLEDEN pl G5 mennyire "szaggat" a mozgás amúgy ha 24fps anyagot néztek? Sajnos semmilyen módom nincs ezt élőben megnézni, és ugye a mediamarkt szerű helyeken gondolom 30/60fps tesztanyag fut. Nagyon gáz, vagy azért vállalható? Esetleg egy idő után már fel sem tűnik? Ugye plazmáról váltanék majd és az egyetlen downgrade a 24fps motion lenne...ha már korábban kérdeztem és választ is kaptam rá bocsi....elég szelektív a memóriám sajnos.
-
Kerio
őstag
Szerintem én vagyok a topikban az első, aki szervizt hív a G5-re

Továbbra is feszültség alatt maradnak az USB csatik. Pixelfrissítés után jó lett, de ma megint előjött a hiba. -
Joco_77
senior tag
válasz
hunspikey
üzenetére
65 colos lesz. eldöntöttem már. Pont azért mert sok FULLHD anyagot nézek és 2 méterről szerintem oda sok már a 77 col a FULLHD anyag miatt(tudom sokan nem értenek ezzel egyet). Valójában egy G5 lenne frankó, mivel a csodálatos szomszéd miatt, nincs hangrendszerre kötve a mostani 50GT60 sem, annak viszont a hangszórója olyan szépen szól, hogy nekem és páromnak bőven elég.
Sajnos a C5 hangszóróját szidják (arukereso), és ahogy néztem a G5 hangszórói jobb paraméteresek (hátha vállalható a hang GT 60 után) csak ugye a G5 höz nincs talp, ami nekem mindenképpen kéne....Szóval nem egyszerű történet. -
B.attila
tag
LG 77" G5
tud valaki BIZTOS infót arról hogy ez a készülék tud TV műsort rögzíteni külső HDD-re ??
-
B.attila
tag
sziasztok
újból nekifutok most egy 77" G5 -tel fogok próbálkozni
tud valaki BIZTOS infót arról hogy ez a készülék tud TV műsort rögzíteni külső HDD-re ??
-
lapoe
tag
Sziasztok!
Megjött az LG 77G5 (65G3 után).. érdekes, hogy nem volt meg a "jézusommekkora.." érzés, mint anno az 55 utáni 65 váltásnál, persze azért látok némi különbséget
Mindenesetre osztom a "lehetőség szerint legnagyobb tv-t vegyél" javaslatokat.A kérdésem az lenne, hogy Vhiktor youtoube-os LG oled beállításai a G5-re is érvényeses vagy van már azóta némi változás?
Előre is köszi!
-
zakoshun
csendes tag
77-es méretben mi a “legjobb”, LG G5 vagy esetleg más? Illetve ebben a méretben milyen árakat lehet akciózásokkor találni ami “best buy”? (MM-ben pl a 940 k arukereso szerint sosem volt még jobb, de számos ÁK tévedést láttam már)
-
rainman72
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
TP Vision-nél van a Philips márkanév.
A Oled820 az a C5 szint a Oled910 meg a G5 náluk. -
ρσгτσ
addikt
válasz
AdolfWurth
üzenetére
Pontosítunk kicsit részletesebben, mert úgy tűnik kicsit kevered. Ami nem csoda, mert a Samsung kínálata paneleket tekintve nem igazán egységes.
Samsung OLED család:
- S85F
- S90F
- S95FLG OLED család:
- B5
- C5
- G5Ez a sorrend is a két különböző márkánál, lefelé haladva egyre jobbak. És pont így igazodnak egymáshoz is, mint konkurencia. Tehát ha a G5 -ben lévő panelt el is adná a Samsung -nak az LG, akkor sem valószínű, hogy az S90 -es szériában lenne.
Az LG WOLED paneleket használ. Míg a B és C szériában sima EVO, addig a G szériában az új RGB tandem panelt.
Samsung -nál kicsit bonyolultabb a helyzet. Nálunk S85 -ből mindegyik EVO paneles. S90 -ből szintén, kivéve a 65 colost, ami QD OLED. S95 -ben QD OLED -et használnak, kivéve a 83 colos, ami WOLED.
Szerk.:
Van még persze LG -nél az M5 is, de az már egészen más kategória. -
gurus
aktív tag
válasz
AdolfWurth
üzenetére
2x áron van Lg G5, ennyivel jobb .S90F itthon 65 colban jó választás mivel QD-OLED paneles többi méretben WOLED paneles ami szintén jó képminőség de nem ez a szint
QD-OLED panelest érdemes venni ez már közelit hozzá LG G5 vs Samsung S90F OLED: Which TV Is Better?
köszi
,mindig elírom -
AdolfWurth
csendes tag
S90F ben G5 panel van?
-
eM'82
addikt
válasz
eM'82
üzenetére
Igazi "vacillálási" hullámvasút volt a hétvége, meg az elmúlt pár nap.
Miután kitisztult, hogy a korábban írt Sony valójában C4-es panellel rendelkezik, ki is esett.
Már elkanyarodtam a 85"-os TCL és Pana MiniLED-ek felé, de aztán úgy döntöttem, hogy ha már ennyit képes lennék rálocsolni egy TV-re (és nem tervezem évente cserélgetni), akkor hozzuk ki a maximumot.
Sok, talán túl sok review videót néztem meg, illetve futtattam mindenféle RTINGS-es összehasonlításokat.Legyen 83" OLED. Amennyire lehet, felső polcos. A lélektani határt leradíroztam, és menjen feljebb, ha tényleg ez kell hozzá.
LG G5 ebben a méretben drágá volt, Sony felejtős, Pana is... maradt a Samsung.
Legjobb ár 1.149.990 volt Alzánál. 0% thm 20 hónapra.... ááá, mondom, egyszer élünk! legyen. Van még + termék is ingyen, amit külön lehet igényelni mellé (Soundbar, óra, vagy mosógép).Ma reggel azért a samsung weboldalát is megsasoltam újra. Kuponokkal 1.1m alá ment... hm. Megnéztem a levelezésemet, hogy nem regeltem-e Samu BF-re? Amit helyette találtam az sokkal jobb volt. Végre VIP lettem, multistore megnyit, BFEXTRA kód beír (mást amúgy nem fogadott el (WARRIOR10, vagy a többi ismert és CRP-t sem)). Bement 1m alá!
Chaten azért egy KMZ-re rápróbáltam. Kaptam, beírtam, azzal ment kombinálva lett 944.7k (LG G5 77" kb ennyi a Medianál, így végül 83"-ost vettem a 77" helyett. 65" QLED-em volt, szóval a 83 nagyobb és látványosabb ugrás lesz).A lényeg az alábbi screenshot (27-re kértem a kiszállítást).
Vége a vadászatnak, innen már csak használni kell.
-
#akcio
LG OLED83G51LW 83" OLED evo AI G5 4K Smart TV 2025
1099990 Ft | Árukeresőn: 1494800 Ft-tól -
gugika
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék asztali tv állványt LG 65 G5-höz.
Ár-érték arány fontos szempont lenne.
Köszönöm nektek!
-
gurus
aktív tag
válasz
tibbike01
üzenetére
A DTS:X a DTS-HD Master Audio veszteségmentes formátumra épülve eddig csak Blu-ray és UltraHD Blu-ray lemezeken fordult elő, de az IMAX Enhanced kezdeményezésére a Disney+ most a streaming világba is elhozza azt az adatfolyam továbbításához egy új tömörített kódolás-dekódolás alkalmazásával. Nekem mákom,hogy Lg G4 bele rakta annak szívás aki most veszi meg a Lg G5 ebből kivették ezt a funkciót
-
eM'82
addikt
sziasztok,
mivel benézett a kinézett LG G5 77" végre 7 számjegy alá, így már majdnem megnyomtam a rendelés gombot. Előtte viszont boltban ma megnéztem az S95F-et... ez a matt kijelző nekem ott baromira bejött. A színek élénkek voltak, cserébe szinte semmi tükröződés.
G5-ből már csak az 55" volt MMban, de azon még a fólia rajta, meg sz*r helyen is volt, az összes fényt visszaverte.Jelenleg egy Samu QLED-em van. 65" Q70R ha jól rémlik.
Elég sötét a nappalink (sajnos, de film szempontjából szuper), így lehet nem lesz akkora gond a tükröződés.
Ha t-home-on keresztüli Sport1/2 HD, meg Netflix, illetve YT fog rajta menni, akkor az alábbiak közül van olyan ami jobb választás mint a G5?Samsung QE77S95F - 975e
SONY K-77XR8A - 750e (tudom, hogy tavalyi panel, de a Google rendszer + az Acoustic Surface Audio tetszene, nem mellesleg majdnem 200k-val olcsóbb).LG OLED77G5 - 940e (WOLED, míg a másik kettő QD-OLED, azok szemre "melegebb" színvilágúak)
Falon volt az előző, de most "kallaxra" tenném.
köszi
-
Par napja sikerult betevedni egy medi markt ba. Ahol ki volt allutva egy lg oled 55" c5 es g5
Nem egymas mellett voltak igy oda vissza kellett setalni miutan megnezzuk az egyik majd a masikat h lasduk az eltereseket.
De oszinten szolva talan a g4 valamivel vilagosabb lehetett de mas elterest nem nagyon lattam.
Lehet azert is mert mas demo ment rajtuk...😕 -
Prophyte
tag
Sziasztok
Miért van az a rtingsnél hogy az LG G5nek adott overallt 9.0. A Samsung S95Fnek 8.9. Majd ha rámegyek hogy best oled 65 inch kategóriában (de igazából mindegyiknel) mégis a Samsungot ajánlja? Az ár miatt?
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Nehéz kérdés: S95F vagy G5?
DV-t leszámítva mi a véleményetek? -
Tyrone89
senior tag
válasz
Virag.h
üzenetére
Kell hozzá olyan tartalom hogy kijöjjön a G5 igazi előnye...játéknál szerintem látványosabb a különbség. Filmekből azért sokkal kevesebb van aminél tényleges differenciát látnál. Az valószínű hogy a youtube HDR demók brutálisabbak lehetnek a G-n..DE..gondolom nem demók nézegetésére használnád.. szóval nem egyszerű döntés
-
Csandi
addikt
válasz
Virag.h
üzenetére
Én sem láttam még egymás mellé téve 2 TV-t mert azért ritka átlag emberek otthonában, viszont amikor C2-m volt akkor egyik haveromnál meg S95B volt, és még így is, hogy nem közvetlenül egymás mellett láttam őket rácsodálkoztam, hogy Samu mennyivel jobb színekkel rendelkezik mint a C2-m.
Na most nyilván az egy sima WOLED vs QD-OLED összehasonlítás, de a G5 sem sima WOLED (az most MLA, vagy Tandem?) tehát biztosan látnál különbséget, meg a fényerő miatt is, ugyanakkor már a C is egy nagyon jó TV, főleg ha nem OLED-ről jössz és első lenne. -
válasz
Tyrone89
üzenetére
Koszonom a valaszokat!
Meg sosem lattam egymas mellett a kettot csak interneten de ott ugye, vagyis csak nekem nem annyira tunt fel az elteres a g szeria javara.
Tehat ha pl egymas mellett van egy g5 illetve c5 keszulek akkor nagyon szemmel lathato az elteres ezek szerint? -
Tyrone89
senior tag
válasz
Virag.h
üzenetére
Ezt teljes mértékben Neked kell eldöntened. Ha elég számodra a 65 col akkor G5..ha mindenképp nagyobbat szeretnél akkor 77 C5. Technikailag mindenképp a G a jobb..illetve mellette szól még az 5 év garancia a kijelzőre.
Én személy szerint a G5-re voksolnék. Azzal kb minden dolgot..filmezés, játék kb fullosan lefedsz..de ugye ott van a méret kérdés..a 77 col azért láthatóan nagyobb. 40%-al nagyobb képernyőterület..az pedig látványos különbség.
Szóval mérlegelj hogy SZÁMODRA mi a fontos, minek a hiányát tudnád könnyebben elfogadni? A márkán belüli legjobb kijelző technológia és abból fakadó megjelenítés, 5 év panel gari...vagy a nagyobb méret hiányát.
Ahogy írtam korábban, a G5 tudását nem sok film használja ki..sőt egyre kevesebb. De játéknál jól jöhet a jóval magasabb fényerő HDR-nél.
Ezek alapján hozd meg a döntést.
Mindkét típus nagyon jó tv.
-
Vhiktor
Topikgazda
G5 tesztem elérhető a csarornámon

[link]
-
KTTech
veterán
válasz
Tyrone89
üzenetére
Nekem a G3-on feltűnt a plazma után - SDR-ben is, különösen az arany bizonyos árnyalatainál... de ezt elfogadtam az egyik kompromisszumként a nagyobb méret jelentette előnnyel (mivel most nincs pénzem G5-re , így maradni is fog egy ideig 😃) - a másik kompromisszum a mozgásmegjelenítés, azt nehezebb megemészteni.
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Nem figyeltem az utóbbi időben a novemberi LG OLED árakat. Szerintetek lesz valamilyen jó akció G5-re? Tavaly volt valami a G4-re? Benéz 650 körülre?
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
T.Peter
üzenetére
Regebben is megoldotta a factory reset, de attol meg benne maradt a tvben, es ha valaki kalibralni akarta ujra, azonnal aktivalodott ujra a user 1d lut, ami anno problemakat okozott.
De ezzel mar nem kell foglalkozni.A G5 gyarilag atlag deltaE 1.5-1.8 korul van, na ehhez hozza nyulni egy felre mero muszerrel badarsag, fizetni erte még nagyobb badarság, rosszabb lesz mint a gyari kalibracio.
Meg ugye be kell jaratni kalibracio elott.
-
Vhiktor
Topikgazda
-
spacer
aktív tag
válasz
spacer
üzenetére
Sziasztok!
Mire döntöttem volna, és betettem ma délután a 83-as Samut a kosárba észrevettem, feltöltötték a készleteket. Ezért újra elkezdtem bogyózni mit rendeljek, és ugyan tegnap azt írtam nem érdekelnek a tesztek, de csak megütötte a szememet, hogy a 83-as S90F woled panellel van szerelve. A 77-es pedig elméletileg QD-oled, de ebben nem vagyok biztos. Ebben segíthetnétek, mert az interneten fellelt táblázat szerint lehet ilyen is meg olyan is.
Aztán most, hogy így belemerültem. Megpróbáltam leegyszerűsíteni a dolgot, de méginkább elvesztem.
Ár. Csak annyiban számít, hogy örülnék ha minél kevesebbe kerülne, de az elméleti határt kb 900 ezer környékén határoztam meg. Ennél feljebb semmiképp nem mennék, és minél olcsóbb annál jobb. Azt is tudom, hogy ha egyszer megveszem a tv-t akkor max egy hétig fogok pixelbuzerátor lenni, a késöbbiekben csak használni fogom, és nem fog érdekelni mennyivel fényesebb jobb, szebb a színe, stb, stb.
De ugye az a fránya kisördög... Szóval segítsetek a döntésben melyik lenne a best deal.Samsung S90F, 77″ WOLED??? → ≈ 630 000 Ft akciósan
Samsung S90F, 83″ WOLED→ ≈ 820 000 Ft akciósan
LG C5 EVO, 77″ WOLED→ ≈ 760 000 Ft akciósan
LG C5 EVO, 83″ WOLED→ ≈ 930 000 Ft akciósan
LG G5, 77″ → WOLED de MLA réteggel ellátva≈ 977 000 Ft akciósan Ez ugyan már túllő a kereten, de egye fene kicsire nem adunk.Az S95F biztosan QD-Oled de az nem játszik mert 77-es méretben nem kapható.
83-asban meg már annyira túllő a meghatározott keretemen, hogy nem akarok ilyet venni. Nem tudom egyébként se, hogy megéri-e a felárat.
Az árak mind már a kuponokkal csökkentett árak, feltéve ha nem keveredtem össze.
Persze nem tudom mi a különbség élőben a QD-oled, és a hagyományos woled között, és valszeg nem is fogom tudni megtudni, de még mindig azt mondjátok inkább a nagyobb méretet válasszam? -
alaves
addikt
válasz
Prophyte
üzenetére
A G5 jelentősen jobb fényerőben, viszont fahrii fórumtárs által írt kedvezményekkel ha ~350 eFt-ért sikerül megvenned a 65S90F QD-OLED-et (színfényerőben és színeloszlásban jobb), akkor az jelentősen olcsóbb /gyakorlatilag fele ár/ (ha nem feltétlen szükséges a nagyobb fényerő).
-
Prophyte
tag
Ezek most tényleg jó árak. Én alapvetően C2-t cserélnék G5-re még az idén (65-ös méret), preferálom is az LG-t a DV miatt és az új paneltípus miatt, nem utolsó sorban elégedett is vagyok, de most ez egy kicsit elbizonytalanított. Igaz, hogy tavalyi modell az S90F, de egy G5-el összehasonlítva mit gondoltok?
-
gabo01
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi a száma annak a régi kialakítású magic remote-nak amivel minden funkció működik LG G5-el?
A kézikönyvben benne van de tipusszámot nem írnak hozzá! Nem sikerült összebarátkoznunk a hozzá adott kevés gombos verzióval és vennék hozzá egyet.
A C1-esével megy majdnem minden csak a légegér nem pedig az is fontos lenne!
-
Celtis
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
Pedig le van írva az LG jótállási feltételekben.
Tavaly ezt a válaszat kaptam.
Köszönjük, hogy ügyfélszolgálatunkat a levelével megkereste.
Az Ön által megvásárolt OLEDG4-es, 2024-es OLED modellre is biztosítja az LG az önkéntesen vállat plusz kijelző garanciát. Mellékeljük az a linket, ahol megtalálhatóak a garanciális feltételek, termékkörönkénti bontásban:
https://www.lg.com/hu/tamogatas/LG-Jotallas-es-Termektamogatasi-feltetelek/Attekintes/#table-of-contents-4
Itt olvasható : Televízió: 250.001 Ft felett, 3 év kötelező jótállás, és a kiegészítés: „2022 modellévtől az OLED G és Z sorozatszámú és 2023 modellévtől az M sorozatszámú televíziókra további 2 év jótállás a kijelzőre - amely tartalmazza az alkatrész árát, de nem foglalja magában a javítás munka- és kiszállási díját -, és amely a kötelező jótállási idő lejáratát követően, de legkésőbb a vásárlás időpontjától számított 5 éven belül érvényesíthető. „
Tehát a 2022-es évtől kezdve az OLED G valamint az OLED Z, 2023-as évtől már az OLED M modellekre is kiterjesztésre került a pluszban vállalt 2 év jótállás, a kötelező, törvény által előírt jótállás mellé.
Az LG termékek garanciáját nem befolyásolja, hogy a vásárló rendelkezik-e termék regisztrációval, vagy sem. A regisztráció nem érint garanciális jogokat. A garanciális jogok érvényesítéséhez csupán számlával szükséges rendelkezni a vásárlás és annak idejének az igazolásához.
Bízunk benne, hogy tudtunk Önnek hasznos információval segíteni.
A fenti linken ma is ez olvasható a jótállási feltételekben, tehát a G5-re is él az 5 év kijelző garancia. -
gabo01
őstag
Tudja valaki, hogy LG G5 első beállításnál milyen 4 jegyű kódot kér? 0000 és 1234 nem jött be!
-
gabo01
őstag
Köszi mindenkinek az ajánlásokat csavar ügyben!
Vhiktor. Érdemes kalibráltatni a G5-öt? Ahogy olvasom a teszteket egész jó gyárilag is.
-
N. Gabi
csendes tag
Most a le akciózásoknál elgondolkoztam a lg g5-ön igaz most vettem a g4-et viszont nem sok ráfizetéssel ki tudnám hozni a g5-öt érdemes ezen gondolkozni olyanok válaszát várom aki látta és használta mindkettőt van annyi különbség hogy megérje a herce hurca ?
-
gabo01
őstag
Szerelt már valaki 77-es G5-öt nem a gyári tartóval falra? Ha igen milyen méretű csavar ment a vesa tartópontok menetébe? Azt írja a telepítési útmutató, hogy M6-os csavar de a hosszát nem! Már megjött a tv de még nem bontottam ki és felkészülnék csavarral a ma esti szerelésre.
-
Norex1
csendes tag
Sziasztok! A Dithering lines jelenség mennyire jellemző az Lg G5 -re?
-
Norex1
csendes tag
Lg G5 55 coll vettem, 476 ezerért. Megérte szerintetek? Egy 17 éves 32 coll full hd Sony tvt vált.Lg G5 vélemények, tapasztalatok?
-
gabo01
őstag
Közben megrendeltem a Media-ban glamour kuponnal a 77-es G5-öt. 879e-ért! A 83-as C51 860e most a 20%-os kedvezménnyel. Szerintem aki ezek valamelyikén gondolkodik az gyorsan döntsön mert ennyiért ki tudja lesz-e mostanába!?!
-
-
John D'oh
senior tag
77-ről 83-ra menni már nem olyan nagy ugrás szerintem. Ebben az esetben én a G5 mellett szavaznék főleg ha mondjuk világos nappaliban is szoktál filmezni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
gabo01
üzenetére
Szerintem a legtöbben a méretet választják, én inkább a minőséget. Ez teljesen egyéni dolog. Gamingre, ha általában nézve normális minőségű tartalom, akkor a G5 -öt jobb választásnak tartom. Viszont ha tényleg minimális, és a filmezés sem csúcsminőség, akkor a mérettel lehet jobban jársz.
-
gabo01
őstag
Sziasztok!
A 65 C1-et "száműzném" a hálószobába és a nappaliba vennék egy nagyobb tv-t. Azon agyalok, hogy 83-as C5 legyen vagy 77-es G5? A C5 100e-el olcsóbb. Jobb annyival a G5 általános felhasználásra (főleg streaming és mozizás, kevesebb tv nézés és minimális pc) hogy drágábban megérje kisebbet venni belőle?
-
MrTwister
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
Nálam G5-ön az segített, hogy leszedtem az összes Appot(Netflix és társai) a TV-ről, egyedül YouTube van fent, illetve ehhez kapcsolódik, hogy Felhasználói feltételeknél semmit nem szabad bepipálni. Youtube miatt az elsőt muszály. Azóta nálam nem jelentkezett(kopp-kopp). Bár az is igaz azóta volt egy pár firmware frissítés, lehet ott is javítgattak valamit, de mivel sosincs részletes changelog ezt nem lehet tudni...
Streamingek AppleTV-ről futnak így ezzel nincs gondom, tudom ez nem mindenkinek megoldható, sajna ez van, elég béna lett az új LG oprendszer.
Régi CX-es LG OS atomstabil volt, még a legutolsó fw-rel is.
-
lapoe
tag
Sziasztok!
Az LG G5 ára fog még idén jelentősen csökkenni szerintetek? -
romero.
junior tag
Most azon gondolkodtam el, hogy ugye Warm 50 lenne a normalis, (c5,g5 w40) de azokkal mi a helyzet, akik kékfeny szűrős szemuveget használnak? Ne kérdezzetek hogy es miert, de hirtelen ez elgondolkodtatott.
-
ubiessuni
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Pár napja vettünk egy 65 lg oled g5 tv-t. Ma végre sikerült felszerelni..
Azonban jött a hideg zuhany mikor leszedtük a fóliát akkor derült ki pontosabban látszódott, hogy egy kissebb kb 2 cm - repedés van a jobb alsó sarkában..
Borzasztóan óvatosan bántunk vele, biztosan nem érte semmilyen fizikai behatás..
A tv be sem kapcsol, 4 et villog pirosan.
Van valamilyen tapasztalat a
garanciát illetően? Mit tehetünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- PLC programozás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor tesztjét már végignéztem előre.