Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Funthomi
aktív tag
válasz
üzenetére
Helló!
Korábban volt hsz-em ezzel kapcsolatban:
65S90D az alany. Atmos képes Samsung soundbart használva (külső eszköz nélkül) nálatok is problémás annak lejátszása? A passthrough/áteresztés inaktív a hangbeállítások ide vonatkozó részénél, auto-n van. Ugyanannál a sorozatnál néhány résznél kiírta a soundbar, h Atmos, vmelyiknél ki sem írta, de az ment, mert a hangbeállításokat nem engedte módosítani. Egy Q60R-t váltott a TV, de ott nem volt ilyen probléma: tesztként beraktam egymás mellé a két TV-t és a soundbart átkötve a régire csont nélkül ment az Atmos.
Restart volt, legújabb fw van mindkét eszközön, 2.1 HDMI a kábel. Még a call center távvezérlését is próbáltam, de veszett fejsze...Fórumokat olvasva úgy látom, hogy ezzel együtt kell élni, míg nem lesz javítás, vagy irány egy külső eszköz.
-
Funthomi
aktív tag
válasz
Sasi001
üzenetére
Valóban. Maga a képernyőről nehezebben jön le az ujjlenyomat. A káván pedig tényleg fólia lehet, mert kis részét a sarkon le tudtam szedni, de sajnos nem úgy, h könnyen le tudjam húzni egyben.
Már csak érdeklődésképp: hogyan néz ki egy beégett fólia?
Köszi mindenkinek a helpet!
Üdv!
-
Funthomi
aktív tag
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
65S90D az alany. Atmos képes Samsung soundbart használva a TV-vel (külső eszköz nélkül) nálatok is problémás annak lejátszása? A passthrough/áteresztés inaktív a hangbeállítások ide vonatkozó részénél, auto-n van. Ugyanannál a sorozatnál néhány résznél kiírta a soundbar, h Atmos, vmelyiknél ki sem írta, de az ment, mert a hangbeállításokat nem engedte módosítani. Egy Q60R-t váltott a TV, de ott nem volt ilyen probléma: tesztként beraktam egymás mellé a két TV-t és a soundbart átkötve a régire csont nélkül ment az Atmos.
Restart volt, legújabb fw van mindkét eszközön, 2.1 HDMI a kábel. Még a call center távvezérlését is próbáltam, de veszett fejsze...Fórumokat olvasva úgy látom, hogy ezzel együtt kell élni, míg nem lesz javítás, vagy irány egy külső eszköz.
Üdv:
Funthomi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor