Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Összefoglalóban nem találtam, vagy átgörgettem rajta, szóval kérdezném:
Milyen fájltípusú filmeket támogat az LG C4, külső adathordozóról? -
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibbike01
üzenetére
Összefoglalós videó:
LG OLED TV-k helyes beállítása -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Az LG C4 képes lejátszani médiát, SSD rackba csatlakoztatott SATA SSD-ről (AXAGON EE25-A6C + Crucial MX500 1TB SSD), vagy csak pendriveal működőképes?
(Mondjuk, ha képes is, sehova nem tudnám tenni a tömegét, és konkrétan a levegőben lógna, feszítve ezzel az USB aljzatot...)
-
spleenszuru
őstag
LG C4 23.20.39 óta egyáltalán nem kapcsol a képernyőkímélő.. vagyis, pontosabban nem merek várni, hogy végre kapcsoljon..
Mennyi most a hivatalos idő, míg kapcsol, ill. hol tudom ezeket a sikeres update notes-okat követni, hogy mit "javítottak"?
-
spleenszuru
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Igen, nekem is prémium van, azért is kerekedtem kicsit.
Egyébként BT képes, akkor majd az lesz, köszi.

-
spleenszuru
őstag
LG C4
23.20.39 frissítés után most már nekem sem kapcsol a képernyőkímélő... Nem értem ezt miért csinálják. Direkt az a cél, hogy hamarabb megöljük a kijelzőt?
Másik: soha nem is lehetett a képernyőt kilőni youtube alatt? Szürkítve van. Benyomtam zenét kipróbálni a soundbart, aztán meglepetten nézem, hogy nem engedi kilőni a kijelzőt.
-
spleenszuru
őstag
Ez lehet némileg off lesz, na de a TV OLED, amihez a kérdés jön, még akkor is, ha most nem a kijelző a lényeg.
Létezik valami trükk/mód/eszköz, hogy vezetékkel varázsoljak a TV-be gigabit internetet a routerből?
A Disney+ nem ismeri el a TV-m, mint egy háztartásba tartozó eszközt, és nem akar beengedni, pedig egy internet hálózaton van a géppel, csak a gép kábellel van, a TV pedig wifin. -
spleenszuru
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Háttérvilágítás még mindig nagyon gáz, hogy nincs.
Való igaz.
Hangerő +- helyett állandóan a fölötte-alatta lévő gombokat nyomom le... -
spleenszuru
őstag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Eszembe nem jutott volna, hogy újra végigmenjek a HDR beállításokon, szóval köszi a kommentért.
Nekem alapvetően simán be volt lőve a dinamikus tónusáthelyezés, és pont azért állítottam HGIG-re Vhiktor javaslatára, mert este már kivitte a szemem a TV, de a HDR-t még a Be opcióval állítottam be.
-
spleenszuru
őstag
-
spleenszuru
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Oh köszi, ez lehet a megoldás.
A kettő együtt valószínűleg nem fog kelleni, mert csak az egyiket beállítva is sokkal kímélőbb.
Alapvetően nem HGIG-en van a dinamikus tónusáthelyezés, csak simán Be-n.
A színhőmérséklet meg nullán áll, de végülis bármikor le tudom vinni, ha nem is 50-ig.

#107147anderledani
Amúgy miért érdemes HGIG-re állítani a PS5-höz?
Nálam a C4-en annyit tesz, hogy "sötétebb" lesz a képernyőm. -
spleenszuru
őstag
Gondolom szokatlan lesz itt a legtöbb embernek, amit most írok, de este nekem gaming közben már bántja a szemem a C4 fényereje (gondolom, a fényereje).
Van, hogy sorozatozás közben is, mikor van fehér a képernyőn.A Vhiktor általi videó szerint állítottam be a TV-t, és most főleg HDR-ről beszélek, PS5.
Mi az ajánlottabb? Simán vegyem lentebb a fényerőt, vagy inkább kapcsoljak szemkímélőt?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Nem sikerült magamtól rájönnöm, ezért kérdezek:
Be lehet valahogy a C4 kezdőképernyőjén állítani azt, hogy az HBO MAX, vagy éppen Disney+-on az éppen félbehagyott sorozatot/filmet, azonnal folytatni lehessen?Kiteszi ugyan ezeket, de csak mint "currently playing", amelyek inkább csak híresebb sorozatok/filmek.
-
spleenszuru
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
Emlékeztem erre a kommentedre, miután megvettem a C4-et múlt Szerdán.
Viszont nekem bekapcsol a kímélő elég hamar. Megnéztem, legfrissebb szoftverem van, és nincs is újabb jelenleg.
(Verziószámot épp nem tudok írni).Vagy Dec 3. óta jött valami hotfix is már erre?
-
spleenszuru
őstag
válasz
ArGab
üzenetére
PS5 beállítások - Rendszer - HDMI - Enable HDMI Device Link opció (magyarul asszem HDMI eszközcsatolások engedélyezése, vagy mi ), kapcsold ki.
Amennyiben nem PS5, hanem más eszközöd van, gondolom azokon is ki tudod kapcsolni a HDMI-CEC beállítást.
Ill. valószínűleg a TV-ben magában is ki tudod lőni, de akkor meg semmit nem fog vezérelni (?) a távirányító. -
spleenszuru
őstag
Van egy roppant idegesítő apróság a C4-en, remélem kikapcsolható (?)
Kezdőképernyőre kikerült a PS5, miután elsőnek elindítottam. Mikor véletlenül odanavigálok a távival, de csak rámegy a léptető keret, nem kattintok rá, máris bekapcsolja a konzolt..
Hogyan tudom ezt kilőni hogy ne tegye, vagy csak akkor, ha le is okézom a PS5 ablakát?
-
spleenszuru
őstag
A Samsungnál jelölve volt a hármas HDMI, hogy oda dugjam be a konzol kábelét.
Itt C4-en nincs ilyen jelölés. Van ilyen dedikált játék HDMI rajta, vagy akkor mindegy melyikbe dugom, a kettest kivéve (mert oda majd egyszer soundbar megy)?
Könyve sem tér ki erre.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
-
spleenszuru
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
Nagyon köszönöm!
Párat még visszakérdeznék. SDR tartalom alatt a TV adást értjük (nincs bekötve még nálam), ill. pl. valami letöltött filmet adathordozón (ez valószínűleg nem is fog érinteni), vagy mást is?
Ennek a kompenzációs dolognak még utána olvasok jobban, úgy magában a TV menüben nem is látok ilyet.
Továbbá van az az OLED gondoskodás menü. Ott a pixelesnél írja is, hogy futtassa rendszeresen.
Van ott valami kötelező opció, aminek egy adott beállításon kellene lennie? -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Beléptem közétek egy LG C4 55" modellel.

Egyelőre csak Disney+, Youtube, és HBO MAX alatt teszteltem, PS5-höz rövid lett a kábelem..
Beginner tippekért jöttem, nehogy elrontsam idő előtt.
Vhiktornak itt van ez az 1 éves videója, aktuális?
[link]Ugyanez a kérdésem a játék módos videóval kapcsolatban is:
[link]Illetve, összefoglalóból ezeket szúrtam ki, ami talán kellhet nekem most:
6.
"Tehát mindenképp használjuk legalább 10-20 órát a készüléket, kb. 5-5 óránként legalább 1 órát készenlétben pihentetve (így fut le legalább 1-2 automata kompenzáció), mielőtt visszaküldenénk a boltba „foltos szürke” hibák miatt. Ezek jó eséllyel eltűnnek, vagy gyakorlati szempontból jelentéktelenné válnak."- Itt LG esetén a "Folyamatos készenlét" opcióról van szó, vagy csak legyen áram alatt, kikapcsolva?
7. Optimális gyári képmódok
"LG: Filmmaker képmód SDR és HDR esetében, Dolby Vision esetében Mozi (2024-es modelleknél Filmmaker, ha sötétnek érzed a képet akkor Otthoni mozi képmód)."Van-e más, fontos dolog?
Még hirtelen egy:
Az Ai-szolgáltatás menüben van egy olyan opció, hogy Ai-kép Pro. Az kell nekem?Köszönöm szépen előre is.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Közben megkerestem a videót.
Egyébként egy ilyen screenshottal pl. lehet reklamálni, igaz? Vagy akár a pendriveon lévő fájllal.
Csak ha a fórumtárs korábbi példáját nézzük, hogy ő újabb modellt kapott, akkor velem vajon mi lenne, adnak egy G4-et?
-
spleenszuru
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
Amúgy az olyan sok? Mert egyre többet olvasni, hogy annyira nem érzékeny már az OLED.
Illetve manuálisan nem lehet aktiválni? -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
LG C4 üzemidejét hogyan tudom lecsekkolni? Kell valami speciális cucc hozzá?
Redditen ezt találtam, de írtak alá páran, hogy nem mutatja nekik:
"On the remote, click the gear button to access the settings. In the menu that's displayed, click the gear icon at the top. A menu will be displayed. Click on "Support" and in the sub-menu click on "TV Information". The total TV power-on time will be listed in that list of information."
Köszönöm.
Olvastam itt a korábbi Euronics rémsztorit a 11 ezer órás TV-ről, viszont már csak ott tudnám megvenni, ha nem rendelni akarom, és félek ettől a használt TV dologtól kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Router gondok
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Energiaital topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG OLED C1 55"
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest