Hirdetés
- E-book olvasók
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Milyen processzort vegyek?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Jó azt tegyük hozzá eddig szó nem volt, hogy tavalyi modellekről beszélsz, általánosságban írtál. Visszaolvasol ezeket a specifikációkat pontosan leírtam az összehasonlításban. Ezért mondtam, ha teheti az ember és UHD-ban gondolkodik, idei oled modellben érdemes gondolkodni, az EG920 helyett. Hasonló áron már hozzá lehet jutni egy B6/C6-hoz. EG910 annak alternatíva, aki jó áron akar oled-hez jutni, és annyira nem foglalkoztatja még az UHD mozizás.
A JS8500 még fényerőben se olyan kimagasló lcd viszonylatban. Az idei oled-ek, ha jól emlékszem még ebben is jobbak (bocs, de ez nem irónia!
). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.Képekre rápillantva egyébként nincs a tévé rendesen kalibrálva, jelentős világos részletvesztés van, ami egy ilyen lcd-n kiküszöbölhető. Jóval a kalibrált átlag fényérték felett van a tévé, ez így kép szempontjából mutatós tud lenni, mert nem látszik a fekete minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.
Vhiktor