Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Jó azt tegyük hozzá eddig szó nem volt, hogy tavalyi modellekről beszélsz, általánosságban írtál. Visszaolvasol ezeket a specifikációkat pontosan leírtam az összehasonlításban. Ezért mondtam, ha teheti az ember és UHD-ban gondolkodik, idei oled modellben érdemes gondolkodni, az EG920 helyett. Hasonló áron már hozzá lehet jutni egy B6/C6-hoz. EG910 annak alternatíva, aki jó áron akar oled-hez jutni, és annyira nem foglalkoztatja még az UHD mozizás.
A JS8500 még fényerőben se olyan kimagasló lcd viszonylatban. Az idei oled-ek, ha jól emlékszem még ebben is jobbak (bocs, de ez nem irónia!
). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.Képekre rápillantva egyébként nincs a tévé rendesen kalibrálva, jelentős világos részletvesztés van, ami egy ilyen lcd-n kiküszöbölhető. Jóval a kalibrált átlag fényérték felett van a tévé, ez így kép szempontjából mutatós tud lenni, mert nem látszik a fekete minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.
Vhiktor