Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
xbrbiz
üzenetére
Igen, minden nap használom a tv-t, viszont zavar az, hogy kifizettem valamiért x összeget, és egyfolytában butítják. A másik része, hogy ha nincs neten a tv, akkor miről nézzem a Netflixet, Disney+, és hasonlókat?! Van egyébként PS5/Series X is, nem is ez a lényeg, de most emiatt ne használjam a netet a tv-n? Szerintem borzalmas cink ez az egész amit művelnek, és hidd el nekem, ha az LG csinálná ugyanezt, akkor sokan panaszkodnának erre
. Úgy érzem, hogy be lettem csapva ezzel a készülékkel, és rosszul választottam, persze ez már az én problémám
. Egyébként ha egy telefont frissítenek, és elrontanak valamit, mert ugye ez is jellemző (és nem csak a Samsungnál), akkor nyugodjon le mindenki, mert telefonálni azért még lehet vele
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Úgy érzem, hogy be lettem csapva ezzel a készülékkel, és rosszul választottam, persze ez már az én problémám
. Egyébként ha egy telefont frissítenek, és elrontanak valamit, mert ugye ez is jellemző (és nem csak a Samsungnál), akkor nyugodjon le mindenki, mert telefonálni azért még lehet vele
.
Vhiktor