-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Péntek reggel leadtam a rendelést, délután pedig már a falon volt az 55" b7v (Persze rekordidő alatt, 1.5 óra volt míg a panelba süllyesztett kábeldobozból kihúztam az összes vezetéket, aztán kezdve a tv-ből kivarázsolt fix tápkábellel visszahúztam mindent, továbbá a tv tartó konzolt is lejjebb kellett fúrnom, mivel hiába 55" lg volt előtte, ennek ~6cm-vel alacsonyabban van a vesa felfogatása)
A honlapon található frissítéssel nyitottam, majd a Deadpool-t (4K HDR) elindítottam...gyönyörű, bár szokni kell a mozgásmegjelenítést, tényleg kicsit másabb mint az lcd-nél, persze a sok finomhangolás még hátravan. Pc-re kötve annyira nem voltam elragadtatva, gondolom mert a 980-as kártyám nem támogatja a HDR-t, vagy nem tudom, nem szép a fehér, hiába vannak rendben a színek. (lehet ez is csak beállítás kérdése..)
Viszont mikor bekapcsolt a képernyőkímélője a tv-nek
egy pillanatra kirázott a hideg, gyönyörű ez a megjelenítés (fekete az fekete).
---
Van olyan aki a Planet Earth I-II. elérhetőségével (virágbolti) megkeresne üzenetben? - csak mert sokat hallok róla s szívesen megnézném, sajnos az elérhetőségeim között nem találtam... Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
egy pillanatra kirázott a hideg, gyönyörű ez a megjelenítés (fekete az fekete).
Vhiktor