Új hozzászólás Aktív témák

• Zsmester89

őstag

Péntek reggel leadtam a rendelést, délután pedig már a falon volt az 55" b7v (Persze rekordidő alatt, 1.5 óra volt míg a panelba süllyesztett kábeldobozból kihúztam az összes vezetéket, aztán kezdve a tv-ből kivarázsolt fix tápkábellel visszahúztam mindent, továbbá a tv tartó konzolt is lejjebb kellett fúrnom, mivel hiába 55" lg volt előtte, ennek ~6cm-vel alacsonyabban van a vesa felfogatása)
    A honlapon található frissítéssel nyitottam, majd a Deadpool-t (4K HDR) elindítottam...gyönyörű, bár szokni kell a mozgásmegjelenítést, tényleg kicsit másabb mint az lcd-nél, persze a sok finomhangolás még hátravan. Pc-re kötve annyira nem voltam elragadtatva, gondolom mert a 980-as kártyám nem támogatja a HDR-t, vagy nem tudom, nem szép a fehér, hiába vannak rendben a színek. (lehet ez is csak beállítás kérdése..)
    Viszont mikor bekapcsolt a képernyőkímélője a tv-nek :D egy pillanatra kirázott a hideg, gyönyörű ez a megjelenítés (fekete az fekete).
    ---
    Van olyan aki a Planet Earth I-II. elérhetőségével (virágbolti) megkeresne üzenetben? - csak mert sokat hallok róla s szívesen megnézném, sajnos az elérhetőségeim között nem találtam... Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák