Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- BIOS topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Zsömica
üzenetére
Üdv, akkor a tököd vagyok
engem úgy érdekelnek a filmek ahogy azok ki lettek találva, nem ahogy a TV egy másik képprofillal megmásítja nekem az eredetitől. Ugyanezen elven akármilyen nemzetiségű filmet nézek, mindig eredeti nyelv. A spanyolt spanyolul, a koreait koreaiul, tehát eredeti hanggal, mivel az is a szinészi játék részét képzi, és úgy lesz teljes. Szinkron soha, főleg nem magyar. (Arról nem beszélve, hogy illúzió romboló ugyanazokat a hangokat más színészeknél hallani szinkron esetében) Eredeti nyelv, angol felirat, filmmaker mode.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Interactive Brokers társalgó
- Windows 11
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kés topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jövő hónapban indul a PUBG: Blindspot korai kiadása
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
engem úgy érdekelnek a filmek ahogy azok ki lettek találva, nem ahogy a TV egy másik képprofillal megmásítja nekem az eredetitől. Ugyanezen elven akármilyen nemzetiségű filmet nézek, mindig eredeti nyelv. A spanyolt spanyolul, a koreait koreaiul, tehát eredeti hanggal, mivel az is a szinészi játék részét képzi, és úgy lesz teljes. Szinkron soha, főleg nem magyar. (Arról nem beszélve, hogy illúzió romboló ugyanazokat a hangokat más színészeknél hallani szinkron esetében) Eredeti nyelv, angol felirat, filmmaker mode.
Vhiktor