-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Vincent és a másik srác leteszteli azonos Tv-n azonos anyaggal.
Látható az a különbség még egy YT videón is.
Valaminek a hiánya az nem előny felesleges lenne egy Samsung OLED tulajnak ezzel érvelnie hogy a Dolby Vison és a statikus HDR között nincs eltérés, mert van.
A HDR 10+ lesz/ van a ti Dolby Visionotok ami metadadatokra épül és ott már nem igen lehet eltérés valóban.
Azt mindenképpen adom és igazad van, hogy ehhez normál minőség kell és akkor sem fog lemászni a képernyőről a különbség. Lehet nélküle simán élni csak engem zavarna ha statikus HDR-t néznék mikor a lemezen rajt van a dinamikus verziója. Cserébe kárpótol titeket a fényerő és a színek fényereje ami meg valószínűleg az én TV-nél hiányos.
Azért vagyunk páran akik a számukra jó filmeket megveszik BR/ UHD BR lemezen, mint én is,de a mostani felhozatalból egy re kevesebb filmet kell rendelnem sajnos.
dolby vision masterelt anyagokat úgy szeretném látni ahogy megálmodták azt lemezre, ezért is kalibráltattam be a tv-t .
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Projektor topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Fotók, videók mobillal
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Steam Deck
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor