Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA® driverek topikja
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Vincent és a másik srác leteszteli azonos Tv-n azonos anyaggal.
Látható az a különbség még egy YT videón is.
Valaminek a hiánya az nem előny felesleges lenne egy Samsung OLED tulajnak ezzel érvelnie hogy a Dolby Vison és a statikus HDR között nincs eltérés, mert van.
A HDR 10+ lesz/ van a ti Dolby Visionotok ami metadadatokra épül és ott már nem igen lehet eltérés valóban.
Azt mindenképpen adom és igazad van, hogy ehhez normál minőség kell és akkor sem fog lemászni a képernyőről a különbség. Lehet nélküle simán élni csak engem zavarna ha statikus HDR-t néznék mikor a lemezen rajt van a dinamikus verziója. Cserébe kárpótol titeket a fényerő és a színek fényereje ami meg valószínűleg az én TV-nél hiányos.
Azért vagyunk páran akik a számukra jó filmeket megveszik BR/ UHD BR lemezen, mint én is,de a mostani felhozatalból egy re kevesebb filmet kell rendelnem sajnos.
dolby vision masterelt anyagokat úgy szeretném látni ahogy megálmodták azt lemezre, ezért is kalibráltattam be a tv-t .
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor