- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadek79
csendes tag
Kedves Partz!
Köszönöm a válaszod. A Sony most valóban akciós, így árban közelebb van az LG-hez, ez is szempont.
Úgy tudom, hogy a Dolby Vision támogatást is megkapja hamarosan. Valóban az input lag magasabb, de a színátmenet, a mozgáskezelés a Sony malmára hajtja a vizet. A fényerő a tesztek szerint jobb az LG-nél, de láttam mindkét tv-t élőben és nekem a sony tűnt fényesebbnek azonos tartalomnál. Ezt erősíti egy teszt a youtube-n is, amely szerint részetvesztéssel jár, de fényesebb a sony az LG-nél. Hozzá kell tenni, hogy ebben kettőjük mellett a panasonic oledet hozta ki győztesnek a teszt, (HDTVTest), de az még plusz fél milla, ami már túl sok ennyi különbségért.Egyébként a dolby atmos jobb, mint a sony acoustic surface, illetve az IR nagyaon zavaró a sony-n?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Politika
- Netfone
- Diablo IV
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest