- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukgab
tag
Sziasztok
Volt fél profi játékosként végül is beleugrottam én is a LG C2 42 be, úgy hogy előtte az évek alatt szinte az összes márkájú és generációjú paneles monitorjaim voltak, ahol is egymás után "harcoltam" a 120/140/160/240Hz es képfrissítésekkel.
1 hét után a következő játékkal kipróbálva (Quake Champoins, Doom, Valorant, CSGO, BFV/2042, HoST, WOW, Forza 5, Halo Infinite, Plague Tale és a legújabb COD MW2) a véleményem: ODAB@SZ
Abszolút nem bántam meg, hogy lecseréltem a korábbi LG monitoromat, mert nagyon immerzív és új élményt nyújt minden esetben - eddig bárki ült le elé azonnal konstatálta, hogy már látja és megérte a váltás. Az a mélyfekete fekete szín... a hdr... a fényerő... csodálatos és szemet simogató érzés játszani rajta, viszont a véleményem az, hogy ha PCre kötöd és nem konzolra akkor kell hozzá minimum a RTX3080 kártya, mert akkor lesz valóban fluid a játékmenet, ha 120fps körül tud a játék pörögni 4K felbontában.
Fontos a jó 2.1 HDMI kábel kiválasztása és nálam a 75 cm távolság lett a nyerő, az az ideális távolság ahhoz, hogy egyenesen, előre nézve lássak mindent és ne kelljen forgatni a fejem. Nem éreztem egyik competativ versenyjátékban sem azt, hogy a TV és a 120 Hz miatt hátrányba lennék és azért lőttek le, mert késett a monitor képe az "utána húzás miatt". A tükröződés miatt nagyon aggódtam, de szerencsére "megszokható" és minimális gondot jelent, amit manapság már leginkább csak alt/tab közben veszek észre. Annyit változtattam a beállításokon, hogy kikapcsoltam az energy save funkciót és PC-re tettem az inputot és "erősítés" opciót választottam az input lag csökkentésére.
1 negatívumot tudok felhozni, hogy game modban a TV képtelen split screenre, vagyis nem tudtok youtube / tv adást nézni kicsiben
de mellékelek pár képet, ami sajnos nem adja vissza, hogy játék közben mennyire "üt" a dolog, de aki Székesfehérvár környékén akar ilyen TV-t vásárolni és dilemmázni az nyugodtan rámírhat priviben és megmutatom.Ami "poén volt" és nem tökéletes de "működik" az az, hogy a TV-n futó applikációk között megtaláltam a GeForce NOW szolgáltatást, amibe beléptem és ingyenesen 1 órán keresztül tudtam játszani a FORTNITE al egy xbox kontroller segítségével. Gigabites netem van és csak a játék késett picit, a TV nem
- pl egy gyereknek tökéletes. A képek valamiért kékesnek hatnak és rá akarok jönni, hogy miért de élőben "nem így néz ki".
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de mellékelek pár képet, ami sajnos nem adja vissza, hogy játék közben mennyire "üt" a dolog, de aki Székesfehérvár környékén akar ilyen TV-t vásárolni és dilemmázni az nyugodtan rámírhat priviben és megmutatom.
- pl egy gyereknek tökéletes.
Vhiktor