Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Hát meg kell hagyni tegnap nagyon jó napot zártam ezekkel a programokkal.
A plex, bár régebben már használtam egy rövid ideig és nem is tudom miért maradtam végül az UMS mellett, valami oka biztos volt, de mindenesetre hibátlanul, könnyen használható szerver és valóban számomra teljes értékű a fizetős része nélkül is. (Kivéve, hogy ios-re is kínál tükrözés funkciót, amit néha lehet, hogy használnék, de erre a célra lehet, hogy van más, ingyenes app is. Tudtok ajánlani esetleg?)Az Xplay pedig szintén nagyon jól vizsgázott. Az a durva, hogy a fentebb említett filmeket az asztali gépem végül nagy meglepetésemre akadozva és képhibásan játszotta csak le, amit nem is értek, hogy miért. A Vga és a Cpu is elég kéne, hogy legyen hozzá és próbáltam beépített media playerrel és VLC-vel is, egyik sem kezelte jól. Na, ehhez képest a plex + xplay kombo gyönyörűen, akadásmentesen vitte (talán 1-2 grafikai hiba belekerült, de abszolút élvezhető volt) és gyorsan is tudtam tekerni benne, ahhoz képest, hogy mekkora állomány.
Szóval köszönöm a tanácsokat, ez így remekül fog működni (legalábbis remélem, a tegnap erről árulkodott).
Azt viszont sehol nem dobta fel, hogy fizetni kellene érte és hogy azt milyen formában, szóval ez majd elválik, de ha így teszi a dolgát, akkor valszeg nem fogom sajnálni rá.

Azért az komoly, hogy egy "barkácsprogram" csak úgy bekerül az LG storeba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Építő/felújító topik
- E-book olvasók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor