Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Nagyon szemezek egy OLED tévével, nevezetesen egy LG 55C7V-vel.
Jelenleg egy Pana plazma, 42ST60 van.
Igazából ezzel is tökéletesen elégedett vagyok, de kicsit most bezsongtam, hogy nekem kell egy nagyobb, 4K HDR OLED cucc és gondoltam, ha szembejön velem egy jó ajánlat a karis szezonban, akkor lecsapnék egy ilyenre.
Gondolom le nem beszélnétek egy ilyen döntésről, igaz?A tévé a nappaliba kerülne, nézési távolság kb. 3-4m. A mostani 42-es sem veszik el a térben, de úgy érzem egy 55"-ost még elbírna a bútorzat . Ez a maximum, ami még jól tudna mutatni.
Felhasználás jellegét tekintve elég vegyes a kép:
1. sima tévé adások.
Viszonylag sokat megy a tévé vegyes csatornákkal HD/SD. Az SD, mint pl. Comedy Central már a mostanin sem szép igazán sajnos, nem tudom mire számíthatok az LG 4k-s paneljénél etéren, javít-e valamit az elektronika, hogy legalább ne legyen rondább, mint a panán, de gondoltam bemegyek MM-be és megkérem, hogy tegyenek rá tévé adást, hogy lássam. Tudom, hogy erre a felhasználásra badarság jelenleg 4k, de nem cserélem olyan gyakran a tévéket, hogy ez hosszabb távú, időtálló döntés legyen mondjuk 5 évre, és még van másik 2 gyakori felhasználás:
2. Konzol
van egy PS4-em is, igaz sajnos még nem Pro, de adott esetben, ha már lenne egy ilyen tévé, akkor az upgade-en is elgondolkodnék, vagy kirással PS5 menne majd a mai játékos fejemmel. (Ebből a szempontból nagyon pozitív, hogy az ST60 és a B7 között szakadék van az LG javára input lag téren.)
3. házimozi
A jobb filmeknél mkv az alap, a kevésbé látványosnál néha befigyel 1-1 bdrip, de nem annyira jellemző.
Ezt jelenleg Wifi hálózatról, Universal Media Serverrel oldom meg, mivel a Pana is már smart, de ilyen téren 4 évnyi előnye van az LG-nek meg hát ebben a smart rendszerekben, formátumtámogatásban, stb. szerintem mindig is jobbak voltak a koreaiak, mint a Pana. Tetszene egyébként az 55EZ950 is nagyon, csak aránytalanul drága az LG-hez képest és bár azt olvasom, hogy valamivel szebb képe van, a távirányítója is sokkal jobban bejön, de a formátumtámogatás, smart rendszer egyértelműen gyengébb, az ára pedig aránytalanul magasabb, így sajnos kiesik a lehetőségből.
A hálózatról játszott HD anyag valszeg nem a legjobb megoldás, de a helyi adottságok alapján ez volt a legkényelmesebb megoldás, mégha nem is volt mindig tökéletes. az ST60 pl. (ha jól rémlik) nem tud HDD-ről lejátszani, az LG ha jól tudom tudná ezt, így ha vennék egy külső HDD-t arra is mehetnének az anyagok, kiküszöbölve a hálózati gondokat és akár képminőségbeli (tömörítési) kompromisszumokat...?Kicsit hosszúra nyúltam, köszi, ha elolvastátok és van hasznos tanácsotok a témában.
[ Szerkesztve ]
-
djg
aktív tag
Szia,
Sima tévéadást nézünk ilyen távolról (ami sd minőségnek még használ is ).
Pl. PS esetén mindig odahúzok egy széket és így jelenleg kb. 1-1,5 méterről megy a játék rajta.
55 col esetén még kevés is lesz lehet ez a távolság, hogy ne folyjon ki a szemem, de meglátjuk1. De amúgy nem LCD tévém van jelenleg.
Mindhárom felsorolt szempont eléggé fontos, használjuk PS-re és házimozira is, de tévére is, való igaz és hát ott csodák nincsenek.
3. sajnos wifis és nem kábeles a hálózati lejátszás, ami gondolom nem csak a minőség miatt gond, hanem mert van, hogy megszakad sajnos Szóval ehelyett mindenképp ki kell találni valamit, talán az általad és a kolléga által is javasolt NAS lenne a megoldás, ha az működik úgy, hogy letöltöm a filmet és közvetlenül megeszi a tévé, mert egyéb külső médialejátszóm ugyanúgy nincs. -
djg
aktív tag
válasz dgyuri0123 #6359 üzenetére
Igen, ahogy lentebb is jól írták, jelenleg ez az alap a mostani tévén.
Igyekszem majd ennél jobbakkal etetni meg hát írtam a PS4-et is és esetleges PS4 Pro lehetőségét... -
djg
aktív tag
Van egy router (amit a UPC adott) és erről megy a hálózatos médialejátszás is vezeték nélkül jelenleg.
Viszont a lakásban a netes kiépítés egy másik szobában van (ahol a dektop PC is van, mint film szerver egyben) a tévé pedig a nappaliban. Ezért macerás a vezetékes megoldás és ezért lőttem át a falon a filmeket eddig, mert a tévébe nem tudok se vezetékes hálózatot dugni, se pc-vel közvetlenül összekötni. -
djg
aktív tag
-
djg
aktív tag
-
djg
aktív tag
válasz Borisz76 #6396 üzenetére
Azta! Nem rossz!
Hat en ettol meg tavol vagyok, de ugy erzem furas lesz a vege sracok.
Es egy switch nekem is kelleni fog a routerbol, ahogy latom.
Nem azert, mert tele a 4 hely a routeren, mert meg pont 3 van szabadon most is, de akkor mar a ps4-nek is adnek.
Mennyi az utp atviteli kepessege, mindent visz majd? -
djg
aktív tag
Sziasztok,
Orommel jelentem: csatlakoztam a taborhoz
LG 55C7 tulaj lettem.Par hete Madwe es a tobbiek segitettek ajanlassal es halozatepitesi tanacsokkal, nos ezzel kapcsolatban is van fejlodes, mert atfurtam a falat, vettem egy 10m-es cat6 lan kabelt es egy switchet, hogy a tevet es a ps4-etis tudjam rendes nettel etetni
Magam crimpeltem, szivtam a kis szines utp vezetekekkel, amire kozepiskola ota nem volt pelda, buszke vagyok magamraFel is merult par kerdes a tevevel, halozattal kapcsolatban:
1. A kabel a tevebe a stabilabb halozatrol torteno lejatszas miatt kellett, szoval a puding probaja meg csak most jon, de kivancsisagkepp belementem a bongeszobe es neztem egy speedtestet. Wifivel se volt rossz, 45-50mbps. Nos kabellel ez 82.
Nem tudom, hogy ez normalis ertek-e, mert pc-n tesztelve ugyanez 113mbps. Es egy gigabites switchet iktattam be koze csak. A kabel pedig 10m es cat6, ahogy ajanlottatok.
Van esetleg mas, amivel erdemes tesztelni? Mondjuk 4k youtubehoz a wifi is elegnek tunt.
2. Talán debil kérdés, de a tévébe epitett lejatszo akkor lép életbe, ha usb-n kötök rá valamit, igaz? Tehát ha hálózatról játszok le (NAS nincs, Dektop PC van, amit ilyenkor bekapcsolok és fut rajta az Unversal Media Server), akkor az nem beépitett lejátszóval történik? Ezt csak érdekességképp kérdezem, mert eddig is így játszottam le filmeket a Panasonic plazmán, aminek híresen gyengébb a formátumtámogatása, mint mondjuk az LG-nek, de ettől függetlenül sokan esküsztök egy külső lejátszóra, mondván a formátum és a képminőség is jobb lesz, ha jól értettem. Szóval ilyen téren mire számíthatok a mostani megoldásommal?
3. Eddig csak a bongeszot tudtam elinditani az appok kozul, mert barmi masra megyek, pl beepitett youtube appra, azt irja, hogy az alkalmazas elinditasahoz frissiteni kell azt. Amikor pedig ramegyek a frissitesre, akkor wifi es kabel eseten is nemi toprenges utan az uzenet, hogy a halozat instabil. Ellenorizze a halozati csatlakozast (-324).
Nem ertem miert van ez, szerintetek?
(Amugy a teve 3.6-os os-sel erkezett)
4. Beallitottam a kabelteven a kedvenceket egy menupont alatt, de se a taviranyiton, se mashol nem talalok olyat, hogy hol jonnek be a kedvencek, ahol egyszeruen tudok csatornat valtaniKoszi a segitseget!
[ Szerkesztve ]
-
djg
aktív tag
válasz daneel_hu #7549 üzenetére
Szia.
A lejatszas megy, azt mar korabban megtalaltam, sot, olyan ugyes, hogy nem is kell hosszan menuben turkalni, megjelenik a forraslistaboan, csak azt nem vagom, hogy ilyenkor a tartalom megjelenitesert a pc-n futo szerver vagy a teve a felelos. Tehat a desktop pc mint htpc kerul a kepbe vagy az lg beepitett teszi a dolgat.
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Erre a problemara keresek megoldast, de egyelore nem talaltam a neten.
Roviden: van stabil net, de barmilyen alkalmazas elinditasa elott frissiteni akarja azt, de instabil netre hivatkozva ez meghiusul. A beepitett bongeszo indul csak el, mas appok, youtube, netflix, stb ezt dobja.Tv: LG C7
Mi lehet a gond szerintetek?
-
djg
aktív tag
válasz janos666 #7593 üzenetére
Koszonom, meg fogom probalni.
LG-sek is a gyari beallitasok visszaallitasat javasoltak.
Van mar "kalibralt" beallitasom, de csak kovetve a cnet/rtings javaslatokat, semmi konkret muszeres, szoval ezt le tudom barmikor masolni.
Ami nekem fura amugy ekapcsan, hogy ps4-nel a javasolt jatek kepi uzemmodot valasztva miert tolja fel az oled fenyerot 100-ra? Nem csak feleslegesen eros, de gyarinak olyat beallitani, ami elosegiti a beegest egy jatekuzemnel, ahol megszokott a hud vagy map vagy barmi fix tartalom orakig kicsit ongyilkossag szintu az LG reszerol nem? -
djg
aktív tag
Hat az teny, hogy a HDR-t teszteltem, de most nem tudom, hogy alapbol is nem 100-ra tette-e jatek modban.
Viszont ha csak hdr, akkor is fura, mert az egesz jatekot abba vinnem vegig, ez Horizon eseten 80 ora a kiegeszito nelkul, es ezt 100-as fenyero mellett... Nem tudom mennyire van tullihegve, de nem szivesen kockaztatnam meg. -
djg
aktív tag
-
djg
aktív tag
Most, hogy igy neztem nincs is topic osszefoglalo
-
djg
aktív tag
Okes, koszi!
Bar sotet helysegben, illetve este nekem kicsit tulzasnak tunt az ereje, igy mar csak emiatt is lejjebb vennem, hogy ne folyjon ki a szemem. -
djg
aktív tag
válasz janos666 #7593 üzenetére
Szia janos666.
Kipróbáltam itthon az LG "appstore"-os dolgot.
Gyárira állítottam a tévét, sajnos ez nem oldotta meg, ellenben állíthattam be ismét mindent, na sebaj.Telefonon beállítottam hotspotot és arról, 4g-n keresztül csatlakoztattam a tévét és így sikerült.
Tuti a router okozza a galibát.
Most azt is reseteltem, de ez önmagában még nem oldotta meg a dolgot.Lehet, hogy ez megoldaná, amit írtál, de nem értem
"...esetleg DHCP helyett adj meg neki manuálisan egy IP-t a DHCP tartományon belül szabad címek küzül és írd be kézzel a router címét, mint átjáró."Ha ezt javaslod leírnád kérlek, hogy hogyan csináljam ezt pontosan?
Köszönöm
Ja és random csinál olyat, hogy rámegyek az appra, beadja, hogy frissítenem kell, amire rámentem és eddig legalább azzal reagált, hogy fekete képernyő, majd utána -324-es hibakód, de most egyfolytában ignorálja a frissítés gombot, nem csinál konkrétan semmit. Ennyire hektikus ez a webOS? Vagy ebbe már gépi tanulás van és magától tudja, hogy annyit nyaggattam, hagyjam már, úgyse működik, amíg nem teszem a routert helyre....?
[ Szerkesztve ]
-
djg
aktív tag
Megpróbáltam értelmezni és szerintem sikerült.
Beírtam manuálisan:
egy ip cimet neki, 27 helyett 18-as lett a vége.
Alhálózati maszk maradt,
átjárónak pedig beírtam az admin felületről leolvasott kábelmodem IP címét.
DNS szerver maradt,
MAC címet meg csak úgy magától Írja.Az eredmény: csatlakoztatva az internetre. Legalábbis a fenti teszt lefut.
De net ténylegesen ettől nem lett, sőt, a tévé böngészőben sincs már net és az alkalmazás most már -109-es hibára fut: "ellenőrizze a hálózati csatlakozást".
Szóval visszatértem az automatikus kiosztáshoz, az még mindig jobb volt 1 fokkal. -
djg
aktív tag
Sziasztok,
Megvan a megoldás!
Referálta magam hsz-ére megírom, hátha valakit még érint:
szóval a gond az internetes beállításokkal volt. Konkrétan be kellett telefonálni a szolgáltatóhoz és kérni, hogy állítsák át a netem ipv6-ról ipv4-re.
Most már elérhető az LG app boltja, tudtam frissíteni az appokat és működnek is rendesen. -
djg
aktív tag
Ma beszereztem 2 uhd filmet is.
Universal media server mar nagyjabol bevalt, elozo teven is ezzel jatszottam at, de most mar elvileg stabilabb, kabelrol taplalt halozati lejatszassal oldom meg a filmeket.
Az emlitett 2 film mkv formatumu es igencsak sulyos 40-50 GB meretu.
Van esetleg valakinek otlete, hogy miert tagadja meg a lejatszasukat? Azt irja, hogy nem tamogatott a formatum. Miert nem viszi at az UMS? -
djg
aktív tag
Ettől tartottam én is. A fájlformátum amúgy mkv és azokat viszi szépen, sőt BD állomány is lejátszható mappaszerkezeten keresztül turkálva kicsit!
De akkor itt az állományban lévő információk némelyikével adódhatott gondja...? Mondjuk az Atmos hangot furcsállom, mert a tévé honlapján nagy betűkkel támogatva van az is.Sajnos USB-s külső HDD-m nincsen, hogy kipróbáljam, de amúgy terveztem venni egyet, viszont mivel tudtommal attól még az is a belső lejátszót használná, ezért nem értem mitől kéne mennie azon keresztül...?
Ezt mondjuk azért jó lenne tudni, mielőtt veszek egy ilyen HDD-t, már csak a méretválasztás miatt is.ipv6 beállítást nem találtam a routeren. De központilag megoldották, egy rövid telefonba került most csak.
[ Szerkesztve ]
-
djg
aktív tag
Akkor most mi a konklúzió, miért nem játssza le ezt a nagyméretű mkv-t, a kisebbeket meg igen szerintetek?
Próbáljam meg esetleg UMS helyett Plex-el? Azt láttam, hogy az LG appstore is tartalmazza...A videóanyag részletei:
HEVC / 10@L5.1@High / HDR, 24p, UHD
Audio: 5.1 HU DD, 7.1 EN TrueHD AtmosEbben mit láttok, ami a probléma?
-
djg
aktív tag
A hibás kódolást azért zárnám ki, mert 2 ilyen kaliberű filmet szereztem be, mindkettőnél ugyanaz a jelenség. (Na jó, ha ugyanaz a kódolás forrása, akkor lehet, hogy nem kizárandó).
Meg fogom este nézni PC-n is, a vga kellően modern hozzá.
Az, hogy tényleg 4K-s vagy csak 2K konvertált azt miből tudom meg? -
djg
aktív tag
Szia. Hogy érted: xplay az LG app storeban vagy PC-re letöltve, mint az UMS? Ha jól értem LG store-ból szedjem le. De PC-n is ki kéne jelölnöm az érintett mappákat, mint source. Ahhoz kellene a PC-n is futó alkalmazás nem?
(pedig plexet pc-n próbáltam már, akkor is azért, mert az UMS valamiért szarakodott, de valamiért visszatértem arra). -
djg
aktív tag
Hát ez érdekes. A Pókember hazatérés a film és elég fura, de 2K-t ír, nem 4-et. Akkor most? Létezik, hogy egy ilyen kaliberű és új filmet nem csinálnak meg?
A másik amúgy, amivel próbáltam, az a John Wick 2. -
djg
aktív tag
Micsoda, fizetős az xplay az LG store-ba? Ott is vannak fizetős appok? Jó, na, tudom, ne akarjak már ingyen szolgáltatást, de nem gondoltam ilyenre... plex is fizetős szerver oldalon?
Na mind1, 5 nap alatt legalább megtudom, hogy kezeli-e a kérdéses anyagaimat, mert ha nem, úgysincs értelme, nem igaz? ( Ha meg van, akkor a 3kHuf vállalható...)[ Szerkesztve ]
-
djg
aktív tag
Hát meg kell hagyni tegnap nagyon jó napot zártam ezekkel a programokkal.
A plex, bár régebben már használtam egy rövid ideig és nem is tudom miért maradtam végül az UMS mellett, valami oka biztos volt, de mindenesetre hibátlanul, könnyen használható szerver és valóban számomra teljes értékű a fizetős része nélkül is. (Kivéve, hogy ios-re is kínál tükrözés funkciót, amit néha lehet, hogy használnék, de erre a célra lehet, hogy van más, ingyenes app is. Tudtok ajánlani esetleg?)Az Xplay pedig szintén nagyon jól vizsgázott. Az a durva, hogy a fentebb említett filmeket az asztali gépem végül nagy meglepetésemre akadozva és képhibásan játszotta csak le, amit nem is értek, hogy miért. A Vga és a Cpu is elég kéne, hogy legyen hozzá és próbáltam beépített media playerrel és VLC-vel is, egyik sem kezelte jól. Na, ehhez képest a plex + xplay kombo gyönyörűen, akadásmentesen vitte (talán 1-2 grafikai hiba belekerült, de abszolút élvezhető volt) és gyorsan is tudtam tekerni benne, ahhoz képest, hogy mekkora állomány.
Szóval köszönöm a tanácsokat, ez így remekül fog működni (legalábbis remélem, a tegnap erről árulkodott).
Azt viszont sehol nem dobta fel, hogy fizetni kellene érte és hogy azt milyen formában, szóval ez majd elválik, de ha így teszi a dolgát, akkor valszeg nem fogom sajnálni rá.
Azért az komoly, hogy egy "barkácsprogram" csak úgy bekerül az LG storeba...
-
djg
aktív tag
Csak paypallal, sima utalással nem lehet?
Nem fizettem plex premiumot, jó ez így. Vagy milyen mobilos változat kér pénzt 1 hét után?
Nem tervezek mást megvenni, max ezt az xplayt, de még tesztelem azért...Csak az a kérdés, hogy android esetén ott a miracast asszem, de ios-ra nincs valami hasonló ingyenes app a storeban?
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Kis segitseget szeretnek kerni.
Plexet es xplayt hasznalok es a desktop pc-n tarolt filmeket kabelen jatszom at igy a tevere.
Eddig tokeletesen mukodott, de most meghulyult kicsit.
A batman v superman bovitett kiadasat kezdtem nezni, ahol vannak angol nyelvu reszek is. 20 perc utan rajottem, hogy be tudom kapcsolni azt, hogy a magyar reszek alatt ne, de az angol alatt feliratozva legyen. Ehhez transcoding szukseges, azt irta. Nem tudom ez mit jelent, de hagytam dolgozni vele. Ramentem, es azota a beszedhangok megszuntek letezni. A hangeffektek megvannak, de beszedhang egyaltalan. Es nem csak ennel a filmnel, de az osszesnel elallitodott valami, fogalmam sincs mi. Teveadasnal nincs gond, de visszalepve az xplaybe tovabbra is fennall. Se a teve, se a gep ujrainditasa nem oldotta meg a hibat.
Van otletetek, hogy mi allitodott el, hogy lehetne helyreallitani?
Koszi -
djg
aktív tag
válasz Ren Hoek #9438 üzenetére
Szia,
Köszi az infót. Eddig ilyet nem irt ki, hogy transcoding, de mindenesetre a dekstop pc el kell, hogy bírjon vele, bár nem értem minek, teljesen sima beállítást akartam használni, amit a film lehetővé is tesz: magyar szinkron és magyar felirat, ami csak az angol részeknél jelenik meg. Transode ide vagy oda ez nem kéne szerintem, hogy ilyen tüneteket produkáljon, főleg nem minden filmnél, ami eddig tökéletesen ment.
Kérdésedre válaszolva egy másik filmet választva nem kezd transcodeolni, simán elkezdi játszani, de magyar beszédhang nincs, csak a hangeffektek (a magyar hang meg mintha jönne, de a sikátor végéből dobozhangon és elképesztően halkan).
Ráteszek egy új filmet és tesztelem hamarosan.Köszi!
-
djg
aktív tag
válasz #72042496 #15605 üzenetére
Nem, igazsag szerint fogalmam sincs mi hagyott maga utan ilyen nyomot. Ez szimplan most szurt szemet es nem tudom miota ilyen. Ma a vb-t neztem csak, tehat 2 orat ment es utana valtottam xplayre, amikor feltunt.
Elott, tegnap este ps4 ment es rajta gow, de annak sincs allando hud, ami ennyire odatenne neki szerintem.Aramtalanitva nem volt, sot szoktam figyelni, h kikapcs utan eltelik kb fel perc es utana hallom a kattanast, h befejezte a keppel valo munkat (gondolom ez tortenik).
Szoval passz, de most a beallitasokban kertem, h futtassa le a kepjavito programot, ami a leiras szerint 1 ora.
Holnapra elvalik mennyit ert. -
djg
aktív tag
Hat eszrevettem en, azert is jeleztem a topicban.
Rendes adas alatt nem latszott csak homogen feluleten, ezert csak akkor tunt fel, amikor xplayt inditottam.
Raadasul elkepzelni nem tudom mi hagyhat ilyen nyomot, hisz ez nem egy logo vagy hud...Mindenesetre a tegnapi mosas segitett rajta, most igy nez ki.
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
LG C1 jól tudom, hogy tud kezelni 2 BT fülhallgatót?
A párommal filmeznénk így, hogy ne keltsük fel a gyerkőcöt este.Nem vettem még semmilyen bt fülest, így egyébként ajánlást is szívesen meghallgatnék.
Sennheiser HD 250 BT-t néztem ki eddig, jókat olvastam, ár/értékben róla.Ide kapcsolódó kérdés: ps5 miatt a 3D pulse vételén is gondolkodom, de az ugye nem Bt, hanem 2,4g-s és van gondolom egy kis usb-s egysége. Ez működik c1-el, így is ráküldi a hangot? Ha igen, akkor mindegy melyik usb-be dugja az ember? Illetve akár ebből is lekezel 2-t?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baldur's Gate 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest