Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Egész érdekes élmény ez a tv. Ami elsőre mellbevágó volt, az a vékonysága. Szinte féltem megfogni a tetejét. Kicsit féltem a fényerő hiányától, de igazán a sötét szobában, nem érzem eddig, hogy probláma lenne.
Amire nem gondoltam volna, hogy a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen a pane, mert az ambilight az, ami leköti a figyelmem
Azért meg kifejezetten hálás vagyok a Philipsnek, hogy tett pár demo videót a TV-re, mert a géppel összelőni, továbbra is akkora macera, mint amikor a Samsung-ot vettem. (Ami után egyébként egyáltalán nem gáz a távirányító.)szerk.: érdekes jelenség, hogy mire megírtam ezt a hozzászólást, annyira levette a fényerőt, hogy alig bírtam elolvasni, majd ami után elküldtem, frissült az oldal és felvilágosodott megint. Gondolom ez valami ECO jóság lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brave
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor