Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Egész érdekes élmény ez a tv. Ami elsőre mellbevágó volt, az a vékonysága. Szinte féltem megfogni a tetejét. Kicsit féltem a fényerő hiányától, de igazán a sötét szobában, nem érzem eddig, hogy probláma lenne.
Amire nem gondoltam volna, hogy a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen a pane, mert az ambilight az, ami leköti a figyelmem
Azért meg kifejezetten hálás vagyok a Philipsnek, hogy tett pár demo videót a TV-re, mert a géppel összelőni, továbbra is akkora macera, mint amikor a Samsung-ot vettem. (Ami után egyébként egyáltalán nem gáz a távirányító.)szerk.: érdekes jelenség, hogy mire megírtam ezt a hozzászólást, annyira levette a fényerőt, hogy alig bírtam elolvasni, majd ami után elküldtem, frissült az oldal és felvilágosodott megint. Gondolom ez valami ECO jóság lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor