Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"1. A kabel a tevebe a stabilabb halozatrol torteno lejatszas miatt kellett, szoval a puding probaja meg csak most jon, de kivancsisagkepp belementem a bongeszobe es neztem egy speedtestet. Wifivel se volt rossz, 45-50mbps. Nos kabellel ez 82.
Nem tudom, hogy ez normalis ertek-e, mert pc-n tesztelve ugyanez 113mbps. Es egy gigabites switchet iktattam be koze csak. A kabel pedig 10m es cat6, ahogy ajanlottatok.
Van esetleg mas, amivel erdemes tesztelni? Mondjuk 4k youtubehoz a wifi is elegnek tunt."Elég a 45-50 mbp, kivéve ha média szerverről akarsz 4k/HDR-t lejátszani.
Ekkor elkezd szépen pufferelgetni, majd előbb-utóbb akadni fog.
Szerintem jobb bekábelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- Nyaralás topik
- OLED monitor topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- Napelem
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor