Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
meliska73
csendes tag
Sziasztok

A nappalim a negyedik emeleten helyezkedik el így nyáron 1 órátol kezdve a végtelen fény nappalija
, mennyire okozhat gondot a napfény a kijelzőben ? Úgy olvastam az UV okozott gondot régebbi modelnél 2021-es modellekkel is vigyázni kell? Azért sokszor van nyitva az erkélyajtó ha éri a napfény akkor hamarabb megy tönkre a kijelző? (Halvány lila gőzöm sincs.. és már annyira rávagyok stresszelve az oled dolgokra, hogy idő előtt tönkremegy, hogy ilyen bugyuta kérdéseket kel ferennem, de rettegek, hogy kidobtam a nagy nehezen megsporolt pénzt az ablakon, mert nem bír majd ki 5 évet se a tv..)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mennyire okozhat gondot a napfény a kijelzőben ? Úgy olvastam az UV okozott gondot régebbi modelnél 2021-es modellekkel is vigyázni kell? Azért sokszor van nyitva az erkélyajtó ha éri a napfény akkor hamarabb megy tönkre a kijelző? (Halvány lila gőzöm sincs.. és már annyira rávagyok stresszelve az oled dolgokra, hogy idő előtt tönkremegy, hogy ilyen bugyuta kérdéseket kel ferennem, de rettegek, hogy kidobtam a nagy nehezen megsporolt pénzt az ablakon, mert nem bír majd ki 5 évet se a tv..)
Vhiktor