Hirdetés
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- VR topik
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maltheus
csendes tag
Ma megnéztem egy CX-et és nem hittem el, hogy milyen csíkos a fehér, most már úgy voltam vele hogy velem van a baj, így este bementem a mediamarktba. Végig nyomtam négy C1et és négy sonyt, két 83asat és két 90eset. A philipsre már nem maradt idő mert rám zárták a boltot. Az LGk közül háromnak narancs csík a fehéren látszik. A végére megnyugodtam, hogy a Sony nál fehér a fehér és nincs semmi narancs-piros tint a kép szélén. Az egyik A90jben volt egy durva banding és avs fórumon is látszik hogy van másoknak is ilyen baja kb gyártó függetlenül, de legalább láttam hogyan is kéne kinéznie egy tiszta OLED nek. Ezek után azon gondolkodtam hogy lehet nem is nekem való ez technológia, nem szivesen lottozom. Csütörtöktől akció van az MMben egyébként ha valakit érint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor