Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
Gyári lejátszót senki nem használ, ha van egy kis esze...
Azt már sokszor írtam sokak panaszára, hogy valóban az esetek többségében igen gagyik, szerencsére lehet használni mást, droidon meg főleg van minden...
Itt a tv maga használhatatlan mint rendszer vs csak a külső média box lehet jó tekintetében volt egy nekem kissé túlzásnak tűnő törvényszerű kijelentés, amire reagáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Azt már sokszor írtam sokak panaszára, hogy valóban az esetek többségében igen gagyik, szerencsére lehet használni mást, droidon meg főleg van minden...
Vhiktor