Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Kösz a választ!
Akkor jól éreztem, hogy még ez is sok kicsit.
Lámpát nekem is kapcsolnom kell, mert különben "nem érzem jól magam", "dinamikus képtartalom közben". Mondjuk 10-es oled fényre nem gondoltam, de hazaérve az lesz az első dolgom, hogy kipróbáljam. 
Ja, 100-as kontraszt attól még mehet? Már ami az IR-t illeti? Kösz, előre is...

-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Van benne ac-s wifi, az jó környezetben (5ghzen) ugye elméleti 7gbpsre képes, gyakorlati 1-3gbps-re, persze ott meg packett loss előfordulhat, valamint függ attól is h mennyire szórt az 5ghzes tartomány (miután kb a szomszéd szobában már nem érhető el, ezért ez nem probléma) valamint milyen a környezet, mennyire messze van a router, s az milyen erős.
Egyébként gyakorlatban a legtöbb hdr uhd is bőven elvan 100ason, eddig egybe se futottam ami ne bírta volna.Ugye amit linkeltél, pl 100gbos 128 Mbps az az elméleti maximum amit elérhet, ami alatt szokott lenni bőven, igaz ez ingadozik film közben jelentenként. De ebben benne van a hang is, s ez a legerősebb dolby atmos kódolásnál lenne így - pl ha nem olyan hangsávokat használsz, már garantáltan 100Mbps alatt leszel kb.
-
törölt tag
Hmm, azt gondoltam, hogy alap a gigabit, de nézem, a tévék (de az erősítők is) 100 megabitessel jön még. Ideje lenne pedig váltani, mert már telefonnal is lehet olyan videót csinálni, amihez kevés lesz a 100 megabit.
4K Blu-ray-hez is kevés lehet, de a gyakorlatban ezt nem tudom, mert nem nézek ilyen filmeket:
"The specification allows for three disc capacities, each with their own data rate: 50 GB with 82 Mbit/s, 66 GB with 108 Mbit/s, and 100 GB with 128 Mbit/s."
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lámpát nekem is kapcsolnom kell, mert különben "nem érzem jól magam", "dinamikus képtartalom közben". Mondjuk 10-es oled fényre nem gondoltam, de hazaérve az lesz az első dolgom, hogy kipróbáljam. 

Vhiktor