Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap végre sikerült beüzemelni a TV-t. Készítettem is egy előtte-utána képet
[kép] Az este már volt szerencsém kipróbálni "élesben" is. Amit eddig tapasztaltam: kegyetlen fényes. Én a HDR tartalmaknál is csökkentettem a fényerőt, mert nagyon brutál volt. Amire nem számítottam, hogy az eddig hallott TV-khez képest kellemesen szól a beépített hangszóró.
Most egyelőre még nézegetem a beállításokat, illetve én is erősítő "problémával" küzdök. Jelenleg egy dual kimenetes UHD lejátszót használok, így két HDMI-vel (egy a TV-be, egy az erősítőbe) megoldható a HD hangok átvitele. Erősítőt nem akartam cserélni, de úgy néz ki, elkerülhetetlen, ha mindent úgy akarok használni, ahogy az "meg van írva".
Amit sajnálok, hogy van 1-2 tárolt anyagom, amik régen tökéletesen mentek a plazmán (pl. avi), de úgy néz ki, ezekeről a TV-n keresztül le kell mondani. Hasonló kérdésem lett volna nekem is, mint deo1977-nek, de akkor az eARC kimenetet nem tudom simán az erősítőbe dugni. A vége úgyis egy új erősítő + médialejátszó lesz.
Szerintem majd jövök még néhány kérdéssel, de egyelőre keveset használtam a készüléket (még...)

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Anime filmek és sorozatok
- Asztalos klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor