Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kérlek szépen fogalmam sincs.
Egyik pénteken délben átvettem, este beüzemeltem használtam, teszteltem még szombaton is és este filmet is néztem rajta. Másnak egy YT videó alatt elkezdett 20cm-es csíkba be-be vibrálni a jobb alsó sarok párszor. Másnap már néha elment a kép és megmaradt a hang, ki/be kapcsolás után megint minden ok. És ezek a dolgok szaporodtak csak annyival bővülve hogy hiába kapcsoltam ki és áramtalanítottam nem jött kép, hang meg háttérvilágítás volt de kép nem.Volt mikor egy fél nap után bekapcsoltam és hiba nélkül használtam 2-3 órát, de a végére bármit csináltam nem jött a kép csak a hang és 1 nap ilyen szenvedés után ment vissza a dobozba.
Eddig csak LG tvm volt, most ez a váltás beszívatott, de az ambilight meg amúgy az egész tv magával ragadó volt így adtam neki még egy esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- Cyberpunk 2077
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor