- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Ebben a kontextusban, ha én kizárólag külső eszközzel használnám csak film és futball nézésre akkor elegendő lehet egy A széria? Vagy egy régebbi Philips(abmilight tetszik)?
Nekem mindegy milyen rendszer van a tv-n, mert már a jelenlegit is 7 éve apple tv-el használom. A tv távirányítóját azt sem tudom hol van.
Kizárólag Apple TV 4K-ról játszanék le filmeket(Infuse) és ott használnám a Netflix, HBO GO és néha Telenor Mytv-t. Játékra abszolute nem használnám később sem.
Mert eddig 55"-ban gondolkodtam, de árban jelentősebb ugrás a 65". Viszont ha az elektronika ebben az esetben nem olyan döntő befolyásoló. akkor akár egy 65A széria is játszhat.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kizárólag Apple TV 4K-ról játszanék le filmeket(Infuse) és ott használnám a Netflix, HBO GO és néha Telenor Mytv-t. Játékra abszolute nem használnám később sem.
Vhiktor