Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsip

    addikt

    válasz Dragonhunter #63189 üzenetére

    Én is vacilláltam kb 3 hónapja h. G1 vagy C1. Végül győzött a józanész (pénz lett volna rá, ha annyira szórni akarom, de a c1 is kib. 620 ezer volt, most már "csak" 580, esik lefele az ára; na szóval nem pont kenyérre kellett). A C1 ugyanebben a méretben 150 ezerrel olcsóbb, és kb. semmivel nem tud többet a G1 hogy megérje. Eleve fej-fej mellett kellene látni a 2-t, h. annak a 150 ezer koszos magyar forintnak a sorsát reálisan el tudd dönteni.
    Eleve ez az evo panel süketelés (szerintem) csak marketing leginkább. Nappali világosságnál amúgy is gyenge a fényereje mindkettőnek, este sötétben meg még túl sok is.
    Valamint G1-hez csak falra szerelhető tartót adnak hozzá, talpat nem. Ha nem falra megy majd, akkor a talpat külön kell megvenni hozzá jó drágán ha egyáltalán van a boltban. Hangszóróból talán 1-el több van G1-en mint C1-en, de ezek a papírvékony Tv-k a törpe gyári hangszórójukkal így is szarul szólnak, szóval az árkülönbözetet inkább egy külön soundbarba v. házimozi rendszerbe pocsékold bele, a kép már meg lesz hozzá.
    Ja, ha kalibráltatni akarod (C1-ek képe a gyárból kigurulva elég szar műszeres méréssel megnézve), csak 1000+ óra használat után érdemes, ne boltban 0 kilométeres állapotaban kalibrálásért fizess ki MediaMarktban 20 ezret! Mert ha 2 hónaposan befoltosodik a kijelző és panelt kell cserélni garanciában, a kalibrálást buktad. Az ugyanis csak konkrétan arra az 1 adott panelra érvényes, a csere után effektív egy tökúj tv-t kapsz, amire ergo újra kell csinálni a kalibrálást.

    Ja és köszöndd meg a prohardvernek és a topikgazdáknak, hogy ezeket a valódi vásárlói valódi tapasztalatokat úgy kell 60 ezer hozzászólás között elrejtve minden új kérdezőnek kikeresnie, mert annyira félnek a gyártóktól hogy ha látványosabb könnyen listázható termék review-k lennének ezek a vásárlói vélemények, a gyártók nem küldenének több ingyen teszteszközt nekik.

    [ Szerkesztve ]

    -

Új hozzászólás Aktív témák