Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vibeo
csendes tag

Szombaton megjőtt a tv, de csak vasárnap raktam őssze. Egyébként roppant egyszerü a tartolábak szerelése,okosan oldotta meg a Sony, csak a végén segitett a fiam a tv asztalra felemelni. Otthon még van egy 55 B7-em, viszont nem gondoltam volna hogy a Sony-nak ennyivel jobb a képe. Természetes szinek, világosabb, gyárilag jobban kalibrált kép. Na meg a hangminőség is meglepöen jó, hamarabb azt hittem hogy beindult az av receiver, pedig be sem volt dugva a hdmi kábel. Az Andris is jól műkődik, a chromecastrol (szintén google tv-és) át vette az ősszes app -okat beállitásokkal egyűtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG (OLED65B56LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED65C54LA) 165CM 4K 144HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor