Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodwill
tag
aha. köszi.
ezt azért kezelem fenntartással, mert ma láttam feketeszerűséget az SJ-ből, bár túl sok sötét nem volt ma műsoron... 
az a nem egyenlő bevilágítás az valóban nem túl fajin. Ezt egyébként azért nem éértem, mert ha ez ennyire tré, akkor mire kapott Eisa díjat? még ezzel az ips panellel is jobb mint a samu és pana/sony társai????
Ma voltam MM-ben, fél órát tévéztem, sd és hd adásokat, nézegettem a feketéket, a tónusokat, a textúrákat... meg mindent. megnéztem az oledet is.
Nos, tényleg szebb a képe, ez vitathatatlan, de nekem ami nem tetszett az SJ850-ben, az a képminőség az oledben is elég kaka volt. pontosabban az sd felkonvertálást kb ugyanúgy oldják meg minőségben. fullhd és 4k tartalomnál tényleg van elég szép különbség a feketék terén, bár én azért nem szürkézném le az SJ feketéit, bár kétségtelen nem annyira cííp.
továbbra is meg vagyok lőve hogy melyik legyen... még érdekes volt, hogy a B7-en a MR finomabban működött mint az SJ-n. Ennek mi lehet az oka? sima beállítás, vagy a tv processzorban is van különbség?
Ha azt nézem, hogy esti tv-zéshez melyik, akkor SJ. Ha esti HD/4k tartalom akkor elméletben B7, bár azt meg ellensúlyozza a méretbeli wow.
még azt hiszem megyek egy kört.
ha valaki tud jobb alternatívát ilyen áron, ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezt azért kezelem fenntartással, mert ma láttam feketeszerűséget az SJ-ből, bár túl sok sötét nem volt ma műsoron... 
Vhiktor