Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vége a japán TV gyártásnak?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Hát, ilyen büdzsém erre most nincs. Illetve most hirtelen nem is találtam, hogy ebben amúgy nem-e ugyanúgy WGBR panel van.
Még nem végleges a verdikt. Pár napot várok vele, a 14 napos elállás vége az jövőhét csütörtök. Ha jövőhét elején bejelentem az MM-nek gondolom az bőven időben van. Picit hagyom ülepedni, csak gondoltam leírom a tapasztalatokat. Tényleg van azért a pozitív serpenyőben is, nem ezt mondtam. Illetve ki tudja, még lehet találok valami mitigációs lehetőséget amire eddig nem gondltam.
Tudom hogy nem konvencionális módon próbálok használni valamit, szóval fejben is el kell helyezni ezt. Csak az árához képest meg tökéletest vár az ember, sajnos ilyen ez
Pedig OLED-ben a pár évvel ezelőtti árszinthez képest ez lényegében belépő pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig OLED-ben a pár évvel ezelőtti árszinthez képest ez lényegében belépő pénz.
Vhiktor