Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alienware notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- Objektívek topikja
- Elkészült az UALink első specifikációja
- Új kijelzőinterfészt fejleszt Kína
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
Tegnap megjött a MM-os 55CX. Kicsomagolás, beüzemelés, ámulás-bámulás. Az első gondolatom, hogy ez a cucc igen precíz képet ad. Pana EX780-ról váltottam, az se egy kutyaütő tv, de az OLED az OLED.
Viszont a pár éves Yamaha YAS-207 soundbaromat (ami eddig tökéletesen szuperált) nem hajlandó meghajtani HDMI ARC-n. Minden be van kapcsolva (Simplink etc.), felismeri, de hangot nem ad át rá. BT, optika működik. Mindent kipróbáltam, de nulla, semmi, lfsz. (Inicializáltam a SB-t, reseteltem a TV AV beállításait is). Az első próbálkozásoknál még vezérelte a SB-t (kikapcs-bekapcs), de hangot nem ad át.
Ez vajon gyári hiba, vagy kell neki hispeed Eth HDMI kábel, vagy mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Onkyo TX-NR 609 7.2 fekete házimozi erősítő
- LG kb 70x90 cm Smart tv
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - SM-R630 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple Airpods Pro 2. Gen / Magsafe - MTJV32M/A - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple TV (3. generáció) Eredeti tartozékokkal, kiváló állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest