Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Használtál már Android TV-t? Az sem a legsebesebb, WebOS egyáltalán nem rosszabb, sőt, engem kifejezetten idegesít a teljeskijelzős smart menü Androidnál. Tizen meg WebOS megoldása nekem sokkal jobban tetszik, hogy tartalomfogyasztás közben is tudsz válogatni. Ráadásul csak Android 9, ami bár még annyira nem gáz, de van pár app, ami 10-es vagy a feletti Androidtól támogatott.
Egyébként sikerült a Google Assistant-et beállítanom CX-en, Google Home-hoz hozzá van adva, így Mini hangszórókkal is tudom kapcsolgatni, vezérelni, TV-n is működik minden Google Assistant funkció természetesen
Azért nagy szám, mert sokan szívnak vele, nem támogatott régió miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest