- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- PLC programozás
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszla
senior tag
neken a Stunts jobban bejött

-
ggbuffon1897
őstag
A challenge azert lett nepszerubb mert raereztek az eanel h kell online resz is. Mig ez a gp szeriakbol szinte teljes egeszeben kimaradt.
De az ea jateka meg sem kozelitette semmilyen teren a gp3 at vagy 4et.
Amikor a kodmesterek elkezdtek csinalni a hivatalos jatekot, nyomtak a dumat h dinamikus idojaras, fejlett ai..holott a gp3ba ezek mar reg megvoltak, sot olyan dinamikus idojarast azota sem lattam (szarado ivek, de meg vizes kerekvetok stb).
-
Montanaxy
aktív tag
Még az f1 Challenge 99-02 kellene steamre modtámogatással stb. és kész is vagyunk.
-
xandrush0831
senior tag
A GP2 volt az első játékom a Doom2 mellett, amikor megkaptam az első PC-met '98-ban 6 évesen. Kíváncsi lennék hogy hány óra durrant bele, de valószínűleg nagyon sok. Emlékszem a driver selection oldalon azt hittem hogy azt kéri a játék, hogy jelöljem be melyik sisak tetszik, szóval utána futam közben kb fél percenként átdobott másik autóba, és meg is jegyezte ezt a beállítást.
Fater hívta a munkatársát akitől vettük a PC-t. Maszekban gépeket rakott össze, de nem jött rá a problémára, szóval reinstallálta. Tiszta kókler volt mindenki a 90-es években. 
Utána a GP3 már űrtechnológia volt, a pályán felgyűlő eső tócsákkal, és a forgó kormánnyal. Persze biztos tudott többet is, de gyerekként ezek tűntek fel.
Nekem legenda ez a sorozat. Á, már a hír is ledobta rám a nosztalgia atomot. -
PapírVilla
aktív tag
Lehet, hogy nem leszek népszerű, de az én (öreg) szememet már nagyon zavarják ezek a pixel-hegy játékok. Az is egy kérdés, hogy majd hogyan kezelik a modern beviteli eszközöket (kormányok, pedálok)...
-
Pingu
csendes tag
Akiknek a szive megdobban ha Geoff Crammond szoba kerul, azoknak ajanlom, nezzenek ra a Marcell alkotasara is:
Grand Pro Circuit
[link] -
Montanaxy
aktív tag
Hú ez nagyon várós!
-
.LnB
titán
Gyerekkoromban iszonyat sokat játszottam velük. A második résztől kezdve. A harmadikban megvoltak Weber Gabi rekordjai, beállításai, azt próbáltam döntögetni.
A PC Guru-s Tasnádi írta nekem mindig cd-re a cuccolat hozzá. De jó volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone X 64Gb akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fater hívta a munkatársát akitől vettük a PC-t. Maszekban gépeket rakott össze, de nem jött rá a problémára, szóval reinstallálta. Tiszta kókler volt mindenki a 90-es években. 

A PC Guru-s Tasnádi írta nekem mindig cd-re a cuccolat hozzá. De jó volt!