Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Neked megéri.

Ennyiből vehetnéd WX-et is! Akkor ezek szerint az is megéri."Ahány ember, annyiféle.
Az öcsém pl nem hajlandó venni lámpát szinte sehova, kizárólag a leegyszerűbbeket veszi még a nappalijába is. Sosem szóltam meg ezért, ő ilyen... tévéje sincs. De milliós kerékpárokat vesz magának.
Van olyan lámpám a nappalinkban ami drágább volt az FZ800-asodnál. Na bumm... van ilyen.Van aki 20 milliós kocsit vesz, mert biztonságosabb, jobb, erősebb, szebb stb... helyettesítsd be a számodra tetsző dolgot, Pedig az is csak A-ból B-be visz el, funkciója ugyanaz mint az olcsóbbaknak.
Azt nem értem meg, miért nem lehet ezt elfogadni, ráadásul egy olyan topikban ahol nem 10 meg 20e forintos készülékeken megy a diskurzus. Ezt önigazolás végett csinálod? Tényleg nem értem.
Van olyan Pana oled ami tetszik, pl GZ2000, HZ 2000, de még a GZ950 is. A körtalpasak is.
De tetszik a GX és a WX is. Na oszt' akkor?...?
A HZ2000-ért is hajlandó lennék többet fizetni (sokkal többet) minthogy megvegyem a GZ950-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor