Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Jah értem. Dolby Atmos/ 7. akármi átmegy Netflix lejátszáskor. A többi lófütty...
-----------
Én pontosan emiatt vettem Shield-et, ott nincs olyan, hogy valami hangformátumot nem is mer. De egyébként azt is sikerült elcseszni az utolsó update után -épp tegnap futottam bele, mert nem nagyon volt időm tévézni- szóval a Dolby Vision tartalmú filmeket az MrMC nem játssza le. Eddig simán vitte, most sikerült eb...ni ezt is. Egyszerűen újraindul a kütyü, ha rányomok. A store-ból letölthető kodi meg még mindig nagyon hülye, hogy ismerje a DV-t.
Mókólgatásokkal rá lehet bírni, de nekem épp ebből van és lett elegem. Működjön és kész, ahogy eddig is, remélem hamar javítják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Óra topik
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor