Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- VR topik
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztfolder
csendes tag
daneel_hu miért nem veszel a legolcsóbb modellekből? Ez is fajta rossz beidegződés az olvasatod szerint, hiszen oda is betalálhatnak egy- egy jó modellt. Itt páran elkezdtek rugózni a japán favorizálásomon. Pedig ez nem sznobság a részemről, egyszerűen így jött ki. Igaz, hogy az első kamerám még a 80 as évek végén egy vhs-c panasonic volt és azóta minden elektronikám pana és sony, de minden vasárlásnál megadtam az esélyt minden más márkának, csak valamiért ők maradtak fenn a válogatásnál. Most hogy elegem lett a sok szürke fátyolos szar ledekből (nekem pana plazmám volt az nem volt szar) szóval körbejártam a kérdést alaposan. Itt a fórumon is érdeklődtem, mert c9-x ben gondolkodtam alapjáraton (az került oledként először a látókörömbe) De a szervizhátteret leszámítva és hogy nem vagyok egy játék fan megint csak a pana jött ki befutónak. Nekem az nem opció hogy szervizbe szaladgálok. Fontosabb dolgaim is vannak. Hozzáteszem nem bántam meg bármennyire is az elején vagyok, de csak szuper lativuszokban tudok róla beszélni. Egyébként minden más márkához kívánok minden jót mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Highguard
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor