Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz daneel_hu #48618 üzenetére

    Némi fogalmam van a dolgról, alapszakmám informatikus. És bár Clay szerint romantikus álom, hogy valami közel hibamentesen működjön a mai világban, én mégis mindig találok ilyen dolgot. Pedig a hibahatárom, ahogy már írtam, viszonylag alacsony.
    Pl a aPanákra kétszer jött frissítés, de már az első firmware-vel is jól működtek a tv-k. Azt amit papíron tudniuk kellett, tudták is. Tehát máris cáfolom az romantikus álmokat. De tudnék még példát mondani a környezetemből, amivel elértem azt, hogy valamiből hibamentesen működőt sikerült venni.
    Nem értem, miért kellene természetesnek venni, hogy valami amit megveszek, az alapból hibás legyen. Hangsúlyozom, nálam sem minden fekete és fehér, csak a szürke az esetemben fehérebb, mint nálatok pl.

    Az a baj szerintem, hogy ilyen a mai felfogás. Úgysem lehet közel hibamenteset csinálni, inkább adjuk ki úgy ahogy van, aztán majd javítjuk. Ehhez hozzájön a kényszer, hogy mostmár évente hozzunk ki valamit, amit eddig 3-4 évente hoztunk ki. Pedig pl oled fronton is simán beleférne a minimum 2 év az új termékek, típusok között. Bonyolultabb a szoftver, a hardver, alig van idő fejleszteni és még a felfogás is olyan amilyen. Nem én vagyok álmodozó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák