Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Archttila
üzenetére
Akkor azt mondod, hogy egy Zidoo Z9X (ami amúgy is tervben volt) orvosolhatná a fájdalmam - egy CoreELEC képes eszköz is orvosolná a problémádat. A Z9X nagyon friss modell, én még várok egy-két új frissítést és utána kipróbálom. Valószínűleg már egész tűrhető lesz a szoftvere de egy megfelelő CE képes box nagyon frankó társ lehet a médialejátszásban.
(#48168) evilskati
Úgy látom, hogy a TV csak egy kis szelete a dolognak. - megjelenítőként funkcionál
DLNA-n keresztül történik a lejátszás? - nem, SMB/NFS, DLNA-n csak akkor ha TV-vel vagy Blu-ray lejátszóval szeretném elérni a NAS-t
Akkor van mellé egy DLNA képes NAS? - nekem van NAS de nem kötelező hozzá ilyesmi, egy számítógéppel is megoldható az SMB/NFS és DLNA is. Egyébként nálam a Plex szerver biztosítja a központi adatbázist és azon keresztül érem el Kodival, Infuse-al, MrMC-vel és egyéb lejátszókkal a szervert, így nincs probléma ha egyik készülékről a másikra költözök, minden ugyanott tart és onnan tudom folytatni ahol abbahagytam, de természetesen más módszerek is léteznek a központi adatbázis eléréséhez, Emby, vagy MySQL.
Gondolom itt figyelembe kell venni a hálózat sávszélességét és a NAS-ban található HDD-k olvasási sebességét is. - nem ár a min. CAT5e kábelezés, hogy problémamentes legyen a 4K HDR Atmos lejátszás
Talán külső SSD-ről etetitek? - én kizárólag hálózatról használom NAS-ról megy a lejátszás de mehet USB-ről is, van aki úgy használja.
Láttam említve az Nvidia Shield-et, mint lejátszót, erre közvetlenül van rákötve valami háttértár, vagy szintén NAS-ról van etetve? - itt is mehet NAS-ról a lejátszás de USB sem akadály.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Rendszergazda topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Revolut
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor