Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Archttila #48115 üzenetére

    Na várjunk csak :) öööö nem úgy volt, hogy CX-et rendeltél, vagy én vagyok hülye és ezt csak álmodtam? .-D
    CX (GX) és C9 között is az előbbi javára nem kicsivel jobban tudja a mozgásokat megjeleníteni, de én még a cx-be is sokszor belevágnám a távirányítót. Ha erre allergiás vagy, ahogy én is, akkor sony-t kell venni.
    És bár itt sokan nem szeretik, de egy lassan két éve megjelent AG9 is oda-vissza körberöhögi mozgásban az LG balfa...balfék tákolmányait. Az Ag9-nél viszont az android fog néha a sírba vinni, de közel sem annyira, mint az Ag8-nál, ami egy használhatatlan fostákolmány.
    A CX-nél én már csak egyben bízok, hogy vár rá egy rakat frissítés, amivel minden megoldódik, mert különben, ahogy kijön az új sony, pl ag10, ezt a cx-et rögtön eladom a francba. Amióta megvettem, komolyan b....ák meg az LG-nél, de nekem(sok) örömöm nem igazán van/volt a tévével egy Ag9 után.
    Ugye írhatnám most azt, mint LG tulaj, hogy de milyen frankó, bizonyítva ezzel magamnak és átverve is egyben magamat, hogy felesleges pénzkidobás volt ez ... de csak egyelőre, mert bízom az update-ben, hogy nagyon, de nagyon hegesztik!!!
    De nem fogom orrbaszájba dicsérni, mert nem lehet, én nem ilyen vagyok.
    Szóval B9...eltudom képzelni, hogy mennyire gáz lehet, amiről írsz.
    Ilyen tévéket, pl a páromnak kell venni, az azt se látja, ha kimarad 10 sec filmkocka. :-D

Új hozzászólás Aktív témák