Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Archttila
üzenetére
Na várjunk csak
öööö nem úgy volt, hogy CX-et rendeltél, vagy én vagyok hülye és ezt csak álmodtam? .-D
CX (GX) és C9 között is az előbbi javára nem kicsivel jobban tudja a mozgásokat megjeleníteni, de én még a cx-be is sokszor belevágnám a távirányítót. Ha erre allergiás vagy, ahogy én is, akkor sony-t kell venni.
És bár itt sokan nem szeretik, de egy lassan két éve megjelent AG9 is oda-vissza körberöhögi mozgásban az LG balfa...balfék tákolmányait. Az Ag9-nél viszont az android fog néha a sírba vinni, de közel sem annyira, mint az Ag8-nál, ami egy használhatatlan fostákolmány.
A CX-nél én már csak egyben bízok, hogy vár rá egy rakat frissítés, amivel minden megoldódik, mert különben, ahogy kijön az új sony, pl ag10, ezt a cx-et rögtön eladom a francba. Amióta megvettem, komolyan b....ák meg az LG-nél, de nekem(sok) örömöm nem igazán van/volt a tévével egy Ag9 után.
Ugye írhatnám most azt, mint LG tulaj, hogy de milyen frankó, bizonyítva ezzel magamnak és átverve is egyben magamat, hogy felesleges pénzkidobás volt ez ... de csak egyelőre, mert bízom az update-ben, hogy nagyon, de nagyon hegesztik!!!
De nem fogom orrbaszájba dicsérni, mert nem lehet, én nem ilyen vagyok.
Szóval B9...eltudom képzelni, hogy mennyire gáz lehet, amiről írsz.
Ilyen tévéket, pl a páromnak kell venni, az azt se látja, ha kimarad 10 sec filmkocka. :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- iPhone 11 Pro 64Gb
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
öööö nem úgy volt, hogy CX-et rendeltél, vagy én vagyok hülye és ezt csak álmodtam? .-D
Vhiktor