Hirdetés
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ma arra jutottam, hogy B9-en gyakorlatilag a Real Cinema nézhetetlen (de elhiszem hogy picit combosabb vason szépen működik) a TrueMotion pedig még 3-as 4-es De-Judder mellett is képes orbitálisan szaggatni az 1917 bizonyos jeleneteiben, de más kontentben sem sikerült elérni az optimális beállítást. Kicsit olyan érzésem volt, hogy már csak egy pici kellene neki a normális motion érdekében, de valahogy soha nem sikerül kipréselnie magából a még elfogadhatót... a BFI-t meg inkább hagyjuk...
A 60 frame-es anyagokkal, a Netflix-el, YT-al és a tv adásokkal nincsen probléma, de hát ugye én személy szerint pont nem ezért vettem meg a készüléket, szóval lehet elállás lesz a dologból.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor