- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Srácok.
Megjött a 910V, de csak "ránéztem" és rohantam vissza munkába. Szóval a garancia... megtudtam, hogy a Digitalko-nál vásárolt tévé garanciája nem egyenértékű az LG M.O. által forgalmazott készülékek garanciájával, tehát készülékcsere esetén (ha két éven belül javíthatatlanná válik) ők csak csereutalványt állítanak ki, de a tévét nem cserélik. A cserét a forgalmazónak (Digitalko) kellene állnia. Viszont két évig ingyen javítják. Ezt az apróságot nem közölték, mert csak a két év hivatalos LG garanciát emlegetik a honlapon. Jó ha tudjátok... Szóval, megpróbálom "értelmesen", röviden összefoglalni: Amennyiben van Magyar nyelvű LG garancia füzet a dobozban, az O.K., minden egyéb esetben csak a javítás lesz ingyenes, de cserélni nem fogják a vasat. Persze ez is valami...

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- KONZOL beárazás
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor