Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ha kicsit visszapörgetsz megtalálod a részletek, még a mintavideókat is. Fullon megy ilyenkor 15Mbit/s. De amúgy abban igazad van, hogy a hibázások és a bitráta között látok némi összefüggést. Pl. a csernobil sorozat FHD csak, de 25Mbit/s. Na ott nem nagyon láttam még hibázást. Node hát akkor is.

nitro16: én is így éreztem. Mondtam is nekik, hogy most nehogy már, ha egy autónak nem működik a kormánya, akkor az legyen a megoldás, hogy menjek egyenesen. A kommunikációt meg egyáltalán nem értem. Hogy ha az a szakvélemény, hogy hát ez ilyen, így jártam, akkor miért jönnek ki és cserélik ki az alaplapot. Mindegy is, a legtöbb amit most tehetek, hogy mindig egy lépéssel lépkedek előre az úton, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor