Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
Azt én nem ismerem, valószínűleg pont amiatt amit te mondasz.
Amúgy igazad is van, én is ennek a híve vagyok/voltam, csak kiegészült az egész azzal, hogy amennyiben lehet célhardvert használok. Nem okoz gondot a settingelés sem, régebben rengeteget csináltam, és teszem is bizonyos téren ma is, viszont amennyire lehet kerülöm, mert inkább mással töltöm a szabadidőmet, amiből sokszor nincs elég. A Zidoo kb a megváltás volt, iszonyat jó player, pár barátom erre cserélte szintén a sajátját, miután látták nálam. Az új generácio az Z9x már android TV alapokon jön dolby vision támogatással.
@Salapp @Rolly Én felhívtam a Pana szervízt vásárlás előtt, és azt mondták, hogy amennyiben lefutotak a ciklusok, és beégett vagy probléma van akkor cserélik a panelt, a 2 éves garancia időn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy igazad is van, én is ennek a híve vagyok/voltam, csak kiegészült az egész azzal, hogy amennyiben lehet célhardvert használok. Nem okoz gondot a settingelés sem, régebben rengeteget csináltam, és teszem is bizonyos téren ma is, viszont amennyire lehet kerülöm, mert inkább mással töltöm a szabadidőmet, amiből sokszor nincs elég. A Zidoo kb a megváltás volt, iszonyat jó player, pár barátom erre cserélte szintén a sajátját, miután látták nálam. Az új generácio az Z9x már android TV alapokon jön dolby vision támogatással.
Vhiktor