Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz blakey #47088 üzenetére

    mert egy médialejátszó mindenben jobb, mint a TV-k lejátszója...

    Ezért vettem shield pro-t, tényleg frankó kütyü, de amióta megvan nem tudtam beállítani, hogy frekvenciát váltson a tévén, pl Netflix-en. 23.976-os Dolby vison HDR beállításokkal használható netflix alatt. 59.97-re állítva minden akad. Lényegében a shield topikban a hetek óta tartó hsz-ek csak erről szólnak. Az MrMC sem vált frekit, kivéve csak a KODI. MrMc is csak pontosan 24p-re állítva majdhogynem sima lejátszást produkál, de azért annak is 60-on illene lennie, illetve ennek sem így kellene működnie, hogy csak 24-re állítva nézhető.

    Vagyis a refreshrate program lfszt nem csinál...

    Ami azóta történt, hogy vettem új (k....va drága HDMI kábelt) tök feleslegesen, mert hátha az a gondja...nem az volt...
    GX-en ugyanez a probléma, ráadásul vettem egy új Shield pro-t, a "régitől" meg elálltam a vásárlástól, így kötve hinném, hogy az új is hibás, nyilván az első shield pro sem volt az.
    Nem akarom ezzel offolni a topikot, de ha esetleg valakinek van valami ötlete, akár a shield topikba, akár privátba írhatna valami okosat. Bár Djnice kolléga (köszönöm neki) szerintem minden lehetőséget kivesézett már, mégsem akarja valamiért az igazat. :R

    Szóval, simán nézhető így is, de jobb szeretném, ha frekit váltana, mert pl egy Black Mirrors-nál, ami 50-es anyag, hát ott durvák a képakadások és nem kézzel akarom állítani a menüben, hogy nézhető legyen. CX (GX) saját netflix applikációja, viszont minden netflix tartalmat (szinte) vajsimán játszik le.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák