- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Sziasztok!
Plazmáról váltanék OLED-re. és szükségem lenne néhány jó tanácsra.
55" , alig használjuk (max napi 2 óra/1 film, van amikor nincs is bekapcsolva), akkor is csak letöltött filmek HD, FHD 90%-ban. Néha Youtube és netflix,, sőt régi SD filmek.
4K-s BD lejátszóm van. És egy Athmos képes erősítő. Ez fontos, mert szeretnézni Athmos hanggal nézni az új filmeket. (túl sok nincs, de gyűjtögetem)Boltokban nézegettem az alsóbb kategóriát, de nem voltam lenyűgözve Plazma után.
Az egyértelmű hogy LCD-t, de QLED-et sem veszek... fájdalmas a különbség. Az OLED ok.
Eddigi tanácsok: csak LG-t vegyek. Legújabb C vagy E típust. hát.... engem a filmszerű élmény érdekel 24 fps-el. Ez Plazmán megvan.Az LG oldalán tájékozódtam a nevezéktanról. Évjárat egyebek.
De a boltban azt mondták nincs különbség a OLED55B9PLA és a OLED55B9SLA között.Használttól sem idegenkednék, ha az jelentősen kedvezőbb árú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor