Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Szia!
Eddig csak olvasni szoktam ezt a fórumot.
Kis kitérővel én is plazmáról, Panasonic P42G30-ról váltottam. OLED-et még elég drágának tartottam, de szerettem volna nagyobb méretet, ezért vettem egy Philips 55PUS6704-et januárban. Kellemes csalódás volt a Philips és LCD-hez képest szép képe van. VA paneles, szóval tűrhető feketével és kontraszttal és minden formátumot visz: HDR10+, DV, Atmos, DTS-HD. Nem bántam meg, most a nappaliba van. A Philips saját szoftvere fut rajta, nem android, de tejesen jól használható. Aztán a héten jött a Philips 55OLED754 amit most kifutó modellként 360ért árulnak. Itt már elégedett vagyok, mert a plazma után az lcd-n zavart kicsit a sötét jelenetek szürkesége. Ezen tökéletes. Úgy voltam vele, hogy az OLED technológia a lényeg, mert az ad olyan képminőséget amit szeretnék. Szóval Philips 55OLED754 360ért, vagy Panasonic GZ950 420ért közül az olcsóbb lett. Sony és LG valahogy nem volt szimpatikus. A panel minden színnél, szürkénél is teljesen homogén. Biztos szerencsém is volt. Most 30-as kontraszttal és kizummolva a csatorna logót bejáratás van, de azért ha megmutatom valakinek, akkor HDR10 anyag és 100as kontraszt
Köszi mindenkinek, akiknek a hszeiből infót gyüjthettem! -
Sennalacy
aktív tag
válasz
szazbolha
üzenetére
A PLA és SLA a végén szerintem csak a különböző piacokra készült darabokat jelöl, nem technikai paraméter, legalábbis ami a képminőséget illeti.
A displayspecifications oldalon lehet elég sok típust hasonlítgatni viszonylag sok adatot tartanak nyilván.
Esetleg youtube összehasonlító videókat érdemes még megnézni, illetve ha lehet saját forrással üzletben megnézhetsz pár típust, pláne ha a képminőség kritikus szempont.
Én nem plazmáról váltottam egy C8-ra és le vagyok nyűgözve.
Biztos vannak itt akik szakavatottabb tanácsot tudnak adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Biztos vannak itt akik szakavatottabb tanácsot tudnak adni.
Vhiktor