- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
Nekem most lett meg a B7 az Edigitaltól. Az elmúlt 3-4 hetet ennek a fórumnak és egyéb tesztek olvasgatásával töltöttem, de az a meglátásom, hogy minden vélt vagy valós hiba durván túl van lihegve. Ez a röcögés az egyik legjobb példa, valóban jelen van, de a H6400-as samun is röcögött, ha kikapcsoltam a szappanoperásítás funkciót. Azt pedig ezen a tévén hatványozottan kiiktattam, mert még 2-es fokozaton is szédítő. Nincs tökéletes tévé, se plazma se oled, de amit azért a kevés röccenés tolerálásáért kapsz, azt más nem adja. Érdekes, de az első órában egyáltalán nem estem hasra a képtől, rtings alapján beállítva még kevésse. De ahogy teltek-múltak az órák, úgy vettem lejjebb az oled fényt, és tetszett egyre jobban, amit látok. A nap megkoronázása pedig a John Wick HDR verzió kikölcsönzése és megtekintése volt. Itt mondanám azt, hogy aki szerint mókusvakítás és felesleges a hdr, nézze meg ezt a filmet, szinte erre van kitalálva az a sok sötét jelenet, fényes torkolattüzekkel és reflektorokkal.
Nem kell hezitálni, pénztárca kinyit, majd örül
ui Ami csalódás, az a Dolby Atmos hangsáv lejátszásának megtagadása, pedig elvileg támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Google Pixel topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- E-roller topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor