Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
ottofon
üzenetére
Nem tévedsz... És mindent értek, hidd el, csakhogy, pl. én napközben (és napsütésben) soha nem nézek filmet (tv más tészta). Innen kezdve semmi szükségem 300-1000cd-ra. De aki a kertben szabadtéri mozizna napsütésben, annak biztosan jó lehetőség lehetne a 2000cd fényerő.
Saját véleményem az, hogy az "esetek" 99%-ában semmi szükség ekkora fényerőre, de ezt csak halkan és félve írom le.Egy buta példával hadd éljek... 1000000 eladott autóból 1 db a Ferrari. Sosem mondtam, hogy a Ferrari felesleges szegmens, pedig 999999 embernek mégis csak az. Picit sarkítottam, de gondolom érted a példálózásom lényegét. A továbbiakban nem akarok OFF-olni emiatt, mert már kezdem magam kényelmetlenül érezni, csak mert nem állok sorba valamiért, aminek semmi értelmét nem látom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Saját véleményem az, hogy az "esetek" 99%-ában semmi szükség ekkora fényerőre, de ezt csak halkan és félve írom le.
Vhiktor