Hirdetés
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Regi LG-men volt olyan hogy kornyezeti fenyhez igazitotta a fenyerot, ha felkapcsoltam a villanyt felvette a fenyerot ha lekapcsoltam levette hogy ne vakuljak a sotetben, de nem szerettem, sose talaltam el az izlesemet.
Ezeken nincs ilyen valoszinu az van amit strezi mond valami vedelmi automatika, bar tenyleg kivancsi vagyok hog ylehet elocsalogatni, milyen oled fenyero es milyen tartalom kell hozza. Nem emlekszel pontosan mit neztel amikor tortent?
A philipsen a megszokasod szerintem a leheto legrosszabb az elenk minden teven eltuntenti a reszleteket arra valo hogy a boltban ravonzza a tekinteteket. Es ha ezt szoktad meg komoly elvonokura szukseges. Az eco mod ugyanennek az ellenkezoje az se a keppel foglalkozik hanem az aramszamlaval. Van azon is biztos valami expert vagy foto mod arra kene rakni amig elvonozol

Nektek is lotyog a taviranyito hatlapja? Az enyem majdnem fel mm-t es meg kattog is amikor a kezembe veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BMW topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor