Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippet kérek, hátha valakinek van ötlete.
LG OLED tévémre ma érkezett volna egy frissítés amire mielőtt feltettem volna, rákerestem a neten infó ügyben. Több user írta hogy butult ez-az, ami viszont eltántorított jobban, az a hír hogy lassabb lett a webos és általánosan az egész TV menürendszere.
Ennek örömére nem ereszteném rá az új frissítést, amúgy sem bízom nagyon az LG frissítés címen küldött firmwareiben, jól emlékszem anno az LCD-re mikor kiküldte az embedded playert lebutító majd youtube klienst kiírtó "frissítéseket".
Arra gondoltam hogy routerben megpróbálom az update szerver címét letiltani, mert azért a többi netet használó app jó lenne ha kijutna.Tudja valaki milyen címről (akár ip) jönnek az LG frissítések?
Ha minden kötél szakad, letiltom az egész netelérést rajta, csak a youtube.com-ot és az hbo szerver címét hagyom meg (ha ez elég az appoknak).
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor